Nemoze da e so godini, tocno so godini da ama se pojavuva na momenti primer koga pocnuva leto mene znae da mi se pojavi nekoja godina, nekogas e pomalku nekogas poveke, e da znae da izgleda strasno bas strasno izgleda ama vo sustina ne e, ne odkriv doktorkot maticniot mi rece ke me prati na kozno ako ne mi pomene za rokot koj mi go dade ama mene pocna da mi se povlaca i ne otidov, a ti dali odkri ? Inaku prv pat mi se pojavi 2019 god i mi traese od septemvri do dekemvri mesec mozes da zamisles so se ne si pomislev, bev pomala dete so se vika se plasev da otidam i na lekar i doma kriev so meseci za posle da vidam deka ne biva i si mislev imam strasna bolest znaes dete so se moze da si pomisle otdov na lekar mi dadoa samo hidrociklin neveruvam deka od toa pomina ama posle se povlece sama, neznam zosto i od kade se pojavi i zosto tolku traese ama toj perod nema da go zaboravam nikogas bidejki psihicki pagav i nemozev nit da ucam nit nisto celo telo mi bese samo liceto ne, ama pomina fala na Gospod ete sea ovaa god pak mi se pojavi ama veke znaev sto e i traese pomalku, trpenie ke pomine toa e lako nekoj vid alergija od nesto ima i inekcii ako mn te cesa dokyorkot mi preporaca ama jas ne sakav..amo si bila na kozen mora da odkrie od sto se pojavuva verojatno na nesto si alergicna Jas mislam od iskustvo deka sto i da se pie i macka nema efekt, edino ona koga sama se povlece se povlece a nisto ne pomaga edino da se odkrie od sto tocno nastanuva pa da ti go dadat toj lek, ete i jas piev nesto, mackav gelovi ama nisto mackac duri pudra po racete da ne se poznava q od den na den se novi i novi izlagaat uzas ajde ke pomini kako pomina kaj mene ke pomini i kaj tebe
Ти благодарам на одговорите. Да те прашам уште нешто, дали облеката ти го иритираше осипот и дали ти го влошуваше? Јас кога сум облечена или дури и само покриена без облека, од било што на мене, почнува многу да ме чеша по телото. Се утепав ставајќи на перење постојано алишта, веш, постелнина....
Mislam nema.vrska toa so obleka osipot cesa sam po sebe i so obleka i bez obleka taka ti se cini ali toa so toa nema.nekoja vrska, koga ke ti pomini ke ti olesne
Мене не ме чеша без облека и немам осип кога сум без облека, проверено многу пати, кога спиев без облека се се смирува.