@Biodevojka дали кната на лаш е добра? Дали има кна со добар состав кај нас или сајт за онлајн нарачка каде има достава до мк?
Зависи која нијанса ќе се фарбаш. Јас земав црна и ми излезе некоја кафена нијанса на сонце , во однос на бојата не бев задоволна како ми испадна
Ме интересира квалитетот и составот , конкретно за зајакнување, бојата може кафеава или црвенкаста само не црна.
Драга таа на Лаш никогаш ја немам видено. ако успееш да најдеш декларација слободно постирај. Кај нас најприродна е на Санте (не е чиста кна туку е комбинација со суви билки во зависност од бојата), амој фаворит е Кхади само ја нема кај нас ќе треба од надвор да ја нарачаш, ама вреди најдобра е.
ме интересира дали кната фаќа на фарбана коса,јас имам пробано црна и никако не ми ги покрива белите влакна ,а порано кога се средував со нејзе ми фаќаше баш добро и не ми оштетуваше коса,сега не ми фаќа на коса
Zdravo, dali ako stavam temno kafeava kna ke fati na plavi/zoltenikavi prameni i dali ubavo ke mi izleze, iskustvo?
Здраво, дали ќе може некој да ми каже како се користи и колку кесички се доволни за коса до раменици?
Зависи колку ти е густа косата, но 2 би требало да се доволно. Раствораш со млака вода, ја матиш кната, а лицето намачкај го со крема, за да не ти се обои нешто и од кожата, и потоа со ракавица намачкај ја косата. Нека стои најмалку 1 часа и потоа убаво ќе ја измиеш.
Sega go vidov postot, i jas sakam da se farbam so ovaa kana, momentalno sum farbana crvena ama sakam da ne stavam nekoe vreme farbi, sakam so vakva kana. Moze da mi kazes kako ti ispadna bojata dali e svetla ili temno crvena ti izleze, se mislam dali da se isfarbam a veke gi kupiv
Здраво дечки Ставав к'на на косата и ми испадна темно кафена chestnut И не ми се допаѓа За колку време паѓа бојата? Дали тешко се отстранува