Дап, и јас мислам дека пократко време е подобро оти е музичка тема, пак поќе луѓе ќе сакат да залепат и тука песна. :3
Може и така,но 3 дена мислам е многу еве 1 ден само темава беше активна,никој освен 5,6 членови што се пријавија никој не се пријавил. Мислам дека еден ден за пријавување и еден ден за гласање,и после пак нови песни.Да не замре темата.
Како сакате, секако јас дадов само предлог, не ја модерирам категоријава и темата, како ви одговара на тие што учествувате така нека биде.
Па,ако им одговара на другите членови денес да се почне со гласање и да се гласа до утре до полноќ и на полноќ да се прогласи победник.
Ако се сложувате со мене за ова може да почнете да гласате со лајкови.Може да гласате за @theowndemon ,@staycalm ,@tel-ef ,@My litle pony ,@GirlRose ,@Leucadia и за @Snowflake97
Само да ве известам,гласањето е започнато и ќе трае до среда поточно до утре и ќе се затвори во 20 часот и ќе биде прогласен победникот,ќе се гласа за тие што беа пријавени досега,тој што ќе се пријави сега,ќе нема дозвола за гласање.
Гласовите се избројани и имаме неизначен резултат помеѓу @Leucadia и @GirlRose затоа јас ќе пресечам и ќе го прогласам победникот.Пресеков победник во овој круг е @GirlRose Честитки @GirlRose