Заради неодложна работа, ќе мора да го прогласиме победникот.И овој пат имаме неизначен резултат,и зато ќе пресечам и ќе го прогласам победникот.Победник во овој круг е @Celltica Честитки @Celltica Кој жанр на музика да биде во следниот круг?
Јас не ни видов дека сум тагната, нека биде @Ugly Duckling секако немам идеја. Чекаме жанр во убавава позитивна тема
Оу на Евровизија сум победила, ако можи в година јас да ја претставувам РСМ. Тема: Песна од детството.
Песнава од почетокот на 90те. Фала што ме натеравте да се вратам 30 г. назад, толку јаки песни имавме тогаш што не можев да се одлучам која песна да ја ставам.
Здраво,сакам да ве известам дека од денес почнува гласањето и ќе тра до утре до 21 часот,но сега гласањето ќе биде променето,со тоа што ќе треба да ги наредите членовите-учесници под броеви на пр.1....,2.... и тој учесник што ќе го има најмногу гласови на прво место тој ќе биде победник,во спротивно ќе може да гласате за: @Reina.Gitana , @Ugly Duckling @ane.bella @My litle pony , @Celltica , @f.girl , @Amelia , @Leucadia , @L.i.n.a.a , @Кена Рис
А зошто да не е како досега со лајкови, мислам дека е малку сложено особено кога си "на поминување" на форумот