@Ane-Goki1 свилена многу си ми омилена членка толку си тенка во сенка наликуваш на манекенка ке те лапнам како зденка сонувам дека ти поклонувам рими летаме на волшебни килими со трикови како цртани ликови ти ке бидеш јасмин јас аладин и волшебната ламба повели на самба и немој да се плашиш не сум опасен како хашиш имаш бакнеж бакшиш и така денот мие баксус пази да не те боцнам со кактус
@Мастер Гоки рими сака да пишува и од убави зборови не ме лишува. Неговите рими ми се слаба страна и да сакам не можам да им најдам мана. Моето срце за себе си го присвои и засекогаш ме освои
@Ane-Goki1 одамна ја снема, Ја украде Гоки и сега повеќе ја нема, Којзнае какви постови некогаш шарала, Може ќе каже некоја форумџика што во меѓувреме ја барала.
@Billy Idol на игρиве е овде, Се дуρ жешκово не пρојде. Подоцна темпеρатуρата ќе се спушти И тој одмоρ ќе си пρиушти.
@Sahlene е истакнат член, но не и лесен плен. Низ форумскиве игри постојано шара, што е тоа што на Форумов бара? Сето ова е мала шала, без разлика дали таа одобрение дала.
@burthdaykake е слатка ко торта, но има нешто што ја копка. Што е тоа, не знаеме ние, а таа вешто тоа го крие. (се осеќам ко прваче )
@LadyLollypop ни е женска ипол, некогаш знае да виси на форумов до два ипол. Низ секоја тема, таа е шема, а посебно во фитнес и мотивации; се дешава некад, да смени ротации. (lol )
@burthdaykake ни е женска јака и да победи Тим Б многу сака. Треба во повеќе теми да пише зашо да ја гледаме само тука не иде више.
@Dream-Girl Е амбициозна женска И да заврши факултет сака Ужива кафе со пена да пие И пак има време да спие
@minne992 со колата да се вози сака И од топлово нема мака Ужива покрај езеро да шета Низ глава една мисла и лета: Како Струга немат друга!
@edna_malecka на форумот дојде, и во Форумски игри мора секој ден да пројде. За секој член добра оценка и опис дава, во секоја тема е присутна со добар совет без најава
@prominent низ многу теми пишува и од досада не лишува. Проблеми често има, каде на одмор ова лето, па и зима. Изгледа ќе си остане дома под клима.
Спојлер @theowndemon во Исланд сака да иде За конечно да може мирно да спие Рибак го сака за дечко свој Ја влече нешто по тој Скандинавски сој Морав @burthdaykake ретко на форумов ја има Но, ја бидува за правење рима. За своите права душа дава. Девојка е она со витка става.
@f.girl присутна сум често иако може не ме читаш нешто. Ако сакаш, можеме повеќе да се дружиме, па и во одредени ситуации поддршка да си пружиме. Да не дужиме , кафе да пиеме, па после и чашите да ги измиеме.
@f.girl математика многу знае и со својата појава таа секаде сјае. Да помага многу сака и да пишува долги мислења нема мака.
@Dream-Girl, докторка наша, на факултет знае да ја поправи секоја каша. Вредно учи, често главата и' бучи, медицината ја сака и со испитите нема мака