Се шалам, знаеш Спојлер @Dream-Girl секој ден само кафе пие и треба срам да и биде. Сега ни е на мета пошо низ Охридот шета. Ризик за да се зарази врие, а нејзе уво не и чуе. Се во рок полага и најдобри совети дава. Некогаш и завидувам, кај наоѓа време кога само на форумов дреме.
@prominent На работа ја користи секоја шанса и има љубов како од романса. Сака да уживаат со партнерот сами и туширањето секогаш ја мами.
@Принцезичка1 за својата коса се грижи кога ја носи круната филмски мижи со инста таа проблеми има а од нас разни совети зима да игра таа многу сака совети дава без мака
@edna_malecka музиκа си слуша а, Телефонот и ѕвони, пρијатели има до гуша. Туρсκи сеρии не саκа да гледа Дуρи и κога глумат - беда.
@Sahlene Азра ја гледа а од неправда бега кратко име има таа ја викам заедно да мезиме во игра никој неможе да ја победи ама Азра кога ја гледа мирно седи
@edna_malecka и κажувам што пρавам, А и добρонамеρни совети давам. Κонвеρзацијава не ја започна Κога една тρета, ја отпочна.
@WildMk пола 40ка ја мрази но она и понатаму си гази. Во секоја тема сака да доминира и цел форум да го едуцира. Има желба да го промени светот само ако долг и' е векот. Многу сака да збори за секс и се запалила дур си рекол кекс.
@John Snow обожаваше гради, особено оние кај постарите дади. Стареењето му е најголема фобија, за да не се ожени ако мора ќе лежи и робија.
@Fauhxy прејак аватар има, не знам тука што да додадам за рима. На форумов одамна ја снема, а замена и нема.
@Dream-Girl Е женска фина. Редовно е присутна на фемина. Со совети за мода е главна, И на форумот е многу славна. Ајде и за мене некој, сакам да прочитам
@Peppermintka не ја среќавам често, но секое мислење и е на место. Редовна е во на срце ми лежи, нешто во душата и тежи.
@Snowflake99 Снешка е женска плава, со долга коса и висока става. Нејзе многу ѝ се шета, и за сѐ има план бета.
@tel-ef е девојче мило и има мислење за што и да било. Активна е во форумски игри и сака мажи силни како тигри.
@Snowflake99 ме насмеа само третиот стих е точен, а четвртиот ќе биде понатаму. @burthdaykake Има очила во облик на срциња, веројатно се заљуби во момче со мускулчиња. На блузата ѝ пишува ,,Соу гоф, ај ем дед" но слатка е како мед.
@tel-ef Тел ни е најмалечка тука и не прави по темите многу бука. Баш е таа срцка и по малку знае да се фрцка