@Mihajlo Претседател тој на класот ни беше а на часови ич не идеше, неоправдани тој има колку денови во година цела јадната Реин мора да го мења и да прави понекад и зафркнати дела, а кога на часови тој идеше секогаш со два прста кренати беше а ич не учеше... Со ништо не се замараше ама затоа дм сат ги рекламираше , фЛизурата чешел на лево ја носеше кај ќе стапнеше земја се тресеше. Мора да му простиме бидејќи сега многу се труди за да неговиот клас во годинава што врви да бидат ПРВИ! јееееее
@Viktorijaaa5 Оваа година Вики невеста стана тешко оти некој ќе и најде мана и кај свекрва и кај мајка сака да си седи а има врме и фемина да следи. Вредна женска со добра душа секој дома треба нејзе да ја слуша
@marama Искрена девојка со интересен блог, во модата и шминката дава најголем влог, марама е интересна и фина, она е една од најхрабрите на фемина, со откриен идентитет слободно постира, добри рецензии дава и не блефира...xD
@Sawyer Кога постира турбо фолк песна во трета смена, осеќам му иде да исече по некојa вена, во модни критики сите го запаметија како згоден, а во трета смена тој е неопходен, со Аdina најмногу се дружи, со зезанции и шали сите ги служи..
Хахаха @Adina Адина е женска јака и да не се лажеме, Сојер највише го сака, со Елиса на чет се дружи и по некојпат во трета смена ќе скружи, за совет секогаш е спремна да пружи, има 23 и неќе да се мУжи таа е добра и секогаш фина, не за џабе се вика АДИНААААА
@Daleron Далеронка наша е приказна права понекогаш си става трн во нога здрава за секое прашање одговор има треба да ја дружиме и во лето и во зима нема веке проблем и никаква мака стално да ни биде искрена така.
@Cka е женска јака и секогаш умее да подаде рака низ форумот секогаш шара и по некој нов трол бара Во секоја тема по малку ја има и да ја заборавиме никогаш нема Сака убав живот свој и затоа таа е форумски идол мој
@mackica1 си е девојка без мана откога дојде на сите омилена ни стана. За активност сите и’ подаваме рака. Супер си Маче, само продолжи така. Уште кога дојде отвори неколку нови теми Мачкица ни е освежување без никакви дилеми .
@Lella Kога видов уствари колку години има се фатив за глава и почнав да климам креативна и амбициозна во секое поле, сите ние и дигаме палец горе, книгите и се неопходна храна, и испраќам поздрави цела страна! иако си помала заслужуваш и ти спуштаме капа на форумов нема некој што Lella не ја сака!
@IronLady Иронка наша е лепотица права и од книгата неможе да дигне глава За испити многу учи и затоа главата и бучи Со Кеко на чат често збори а можеби навечер има ноќни мори Женска права со убава става и од машки неможе да дигне глава @bittersweet e супер мама и понекогаш ја боли глава Мала принцеза таа има и сигурно многу насмевки денвно прима нејзините мажи и се слаба страна и тројца ја чуваат без маана
Леле, @Viktorijaaa5 Ѕверка си, фала Еве една @zeka има душа мека, срце големо колку цела планета, мотив и желба таа ми претставува, и на препрека ме научи да не се застанува.
@AnaKarenina Дури и наједноставните нешта Ана во своите реченици ги претвора во уметност, во нејзините редови секогаш ткае позитива и нежност. Со креативноста во СДК и прекрасните фотографии сите не` инспирира, а со неизмерната љубов кон пишаниот збор уште повеќе фасцинира. Нема феминка која не се восхитува на нејзината интелигенција, затоа Ана е форумски идол број 1, без конкуренција!
@Cka e ѕвер што на ум то на друм остар јазик, мека душа сите закони ги слуша (не ме бива бееееееее) @Elissa само забава сака за ништо не и е мака викендот и е забава ама сепак не е штрбава @tessie сака на сите да им угоди ама сепак не може секому да погоди @lunicka мака мачи ама нема да се омачи @ozbilnazena забава сака ама секој не и подава рака Истресов милион глупости ај создравје
@Elissa Plavushata nasa so kosa do ramo obozava da dremit na chat samo ponekogas ke pisit vo nekoja tema od nejzinite odgovori posmeshni nemat.. Kreativna,zabavna prijatelka prva klasa ko nea licnost nemat od niedna rasa... denovive sakat kratko da se shishat se nadevam samo nemat so novata frizura od forumov da zbrishit. so deckovci ne se zamarat skoro ic i sonuva za leto na Majami bich (ne me bivat de)
@Ketchup Кеко е другар прва класа и понекогаш седи на маса математика цело време учи и главата понекогаш му бучи Низ темите многу го нема па затоа на чат редовно крева врева Музика убава сака да слуша и несака да има голема гуша
@Daleron сите овде ги лечи на колена во животот ветува дека нема да клечи понекогаш се и смета час е добра , час е КЛЕТА