@Sawyer Najglavniot fraer site zenski gi padna od stol koga se pojavi vo modni,a ne bese gol nasmean, pozitiven zgoden do bolka pred toa se kriese ko biser vo shkolka.. Ekonomijata ja razbira ko najlesna shega a vo sredno sakal od casoj da begat. fin kulturen,gospodin prav kade da se pojavi se kreva prav.. nasmean i sekogas pozitiven i svoj i vo teretanja cesto odi toj.. tegovi kreva ic si nemat maka i da peshacit toj mnogu sakaa... ete tolku od kreativnosta moja
@mime87 Многу постови и одговори цели миме си пишува и совети дели За Карлеуша таа отвори тема и за секунда стана главна шема радовно што ќе напише следам и аватарот од ЈК сега и го гледам
@Daleron Далеронка наша ја има во секоја каша и некогаш може да не изгоре со маша Каде пишува искреност сее а потоа убави коментари жнее Низ форумот ја следам јас а таа секогаш не советува нас Добра жена нема што и посакувам да живее години сто
Eve edna od mene Jas vo Dekemvri se pridruziv na Femina, I od togas forumov vo navika mi premina. Razni mislenja na sekoja tema feminkite pomagaat sekomu koj ima nekoja dilema. @mims-89 i @crimson se prekrasni umovi, gi Izdvoiv niv kako feminki ubavi. Ne deka mnogu me biva za rima, ama eve I vo temava nesto od mene da ima.
@koritsaki е симпатична и фина, со најмногу шминки од сите на фемина, секој ден нова пудра/кармин зема, корицаки од козметика нема што нема, во Што последно си купивте често постира, вешто со шминките она манипулира.
@Dream-Girl За техно и транс душа дава а кога ќе се изнервира е како брза лава. За јаки твитови ја биваше,не викам не и затоа имаше по сто ретвити на ден. Јака женска е таа,знам јас но за момчињата е како ладен мраз.
@Elissa Почна песничиња да реди, и секој ден со брачеда и на чет седи. Од хорор филмови нема страв, и секогаш знае да предложи филм прав. Иако е плавуша, таа е прекрасна девојка со добра душа. П.С не ме бидуа, ама нешо се обидов
Во алманах се пиши за сите по еднаш не се пиши само за една група повеќе пати а па за некој ништо ,не е интересно за исти личности да се пиши ,дајте за секој што нема пишете по нешто ,алманахот се однесува за цел форум не само за главните и славни тука
Koj za kogo saka moze da pisuva a moze i po dva pati za edna licnost zasto da ne zatoa almanah e u navodnici zosto nemoze da bde identicen kako toj od sredno..nema smisla..
ок ко така да почнеме Daleron мисли да е жена змај но се заебала вкрај, лошо на никој не му прави но обожава да гњави. Сака секаде да ја има во сите теми да штима, со galapce борба води прави како и годи , за приватност информации знае никако не се кае, знае знае сепак тае и ке го научи членот од кае , лоша душа нема но информации зема , со љубовта има мака никако друг да засака .
@LUCI 99 Luci vecerva e raspolozena za kavga, a jas mrazam kavgi pa za kratko fakjam magla. Profilot ne smejt nikoj da I go gledat, mozebi dozvolila na tie sto ja sledat.. Ako nekoj so nejze pojce se druzit I mozebi zaedno niz grad kruzit neka kazit uste dva tri zbora zs pesnickive da se podolgi morat.. pozz Luci I nemat ljutish
@Ketchup е добар другар и лик, и секогаш се прави шик. Со школото мака си мачи, а математиката на глава му се качи. Шетка низ форумски игри често и обожава да прави мафини со готово тесто. Обожава девојки со коси шарени, како и, колачи со шербет попарени.
@sesilija е права дама, во категорија Мода само прекрасни комбинации става. Во своите мислења е секогаш дирекна нема вртење од околу баш си е конкретна. На козметика тешко може да одолее, се што е на попуст сака да земе, одлични рецензии пишува за се, со ваков член Фемина треба да се гордее.
@Kukla994 cesto na treta smena sedi i samo interesni muabeti si redi ne e veke klinka pa zatoa obozava da se sminka cesto ima slatki jadenja na femina forum i veke nejkum da zborum hahah ete tolku od mene i mojata kreativnost
@Arthur Za arti nemoze loso da se kaze, nasmejana I fina neznae da laze. Taa so gluposti ne se zamara no kuceto nekogas znae da go kara. Na cet obicno moze da se najde, arti vo sekakva situacija znae da se snajde. Ete I od mene nesto edvaj