Тие што се фризерки да ми препорачаат добар фен за фенирање на коса? На што да внимавам кога бирам фен?
Не сум фризерка но секогаш гледам да има јонизатор и јачината да биде минимум 2000 вати. Јас сум задоволна од Ровента
Јас го имам Ровента белиот. За сушење добро и брзо суши, ама грлото за фенирање му е прешироко и не може убаво да се исфенира косата за да се добие таков sleek изглед ко од салон. Да се прашувам сега, пак би купила Ровента фен, но не би го купила баш овој модел, туку би барала некој со додаток што има потесно грло. Инаку, гледај да е посилен фенот и да има јонизатор. Ако ти е битно да се фенираш, гледај која ширина се додатоците, тоа отприлика.
Ако се мислиш меѓу овие два ровентата мене ми е подобар за нијанса. Го имав истиот филипс се расипа нешто после Х време сега го имам ровентата овој модел.
Искрено само за сушење ми е хахаха не знам да се фенирам со четки ако мислеше на тоа. Овој ровента е 2400 така, јачината му е океј. И за што е јонизаторот? Тапа сум хахаха
2100W е тој од Ровента, мислам дека ќе ти биде сосем доволна јачината. А јонизаторот е супер за да не ти е разлетана и наелектризирана косата по сушење. Пиши баш за кој ќе се решиш, мислам дека нема многу голема разлика меѓу овие два фена.
Ровентата ќе го земам, сестра ми има ровента едно мало џилитче, 5 години мука нема суши како лудо хахаха. Фала ти