Кога ќе ми стигне нотификација и ќе прочитам дека е “Who view your profile” Тато, тато, види што можам! Секогаш кога пробувам да заспијам на лето Кога ќе ме понудат со благо, а знаат дека сум на диета
Пак од навалица, оти на фејс, ставаат постови на секои 2 месеци... Моментот кога во кафана ќе те погоди песната во срце Моментот кога ќе видиш дека некои се караат на фејсбук Кога ќе ми текне на работите што сум можел да ги кажам, а сме завршиле со карањето Кога за момент го заборавиш текстот на песната Не бе, не паднав, така сакав намерно Вистинскиот кошмар на жените во базен
Кога ќе ти шушне нешто низ дома после гледање на хорор филм Фацата на комшивката кога се враќаш касно од град
Моментот кога професорот ќе ти го спомне името на сред час Моментот кога тинејџерка ќе излезе првпат во дискотека Моментот кога во четврто одделение некој ќе добиеше единица Моментот кога ќе го отвориш фрижидерот, а тој е преполн Моментот кога ќе ти влезе шампон в очи Моментот кога ќе се сопнеш и се праиш дека ништо не било Моментот кога ѕвони телефонот а ти си во WC Моментот кога си се убил од учење дома, а на тест не ти текнува ништо Што мислам додека гледам в табла на математика Моментот кога ќе го лупнеш малиот прст Фаците околу тебе кога ќе ја пуштат “Ai se eu te pego”
Досадна, не досадна.. Еве ме пак. Незнам за вас, ама мене најинтересни ми се овие што мрдаат. И да, го ставив во спојлер, затоа што има многу за скролање. Спојлер Мојата фаца секое сабајле пред огледало Моментот кога мајка ми ќе ми каже дека е готова тортата Моментот кога сфаќаш дека треба да почнеш со диета Врвот на мрзата … Моментот кога не можеш да кивнеш Моментот кога ќе ти ги кажат точните одговори после тест Моментот кога ќе видиш дека ТАА личност ти лајкнала нешто Моментот кога мајка ти ти го прави омиленото јадење Моментот кога професорката ќе праша: КОЈ ЗБОРЕШЕ? Моментот кога на сред муабет ќе сфатиш дека не си во право Моментот кога си замислен и сфаќаш дека гледаш во некого Моментот кога правиш озбилен муабет, а некој ќе дофрли глупост отстрана Како се чувствувам кога некој ми пишува со Caps lock цело време Моментот кога пробуваш да го избегнеш погледот од професорот зошто поставил прашање Моментот кога не знаеш каде да се скриеш на жмурка Моментот кога ќе го пропуштиш автобусот за секунда Моментот кога умираш за мочање, а професорот уште ја тупи лекцијата Како ме гледа цел автобус ако не станам за некој постар да седне Моментот кога си го бараш мобилниот низ кревет Моментот кога ќе пишам статус со намера да изнервирам некого Моментот кога ќе влезеш во соблекувална пред физичко и мириса на расипана туршија Моментот кога професорот ќе лупне некоја глупост Моронскиот момент кога ќе сфатиш дека се снимаш наместо да се сликаш Кога таман сум задремал и некој ми ѕвони на телефон Моментот кога сум во WC, а некој ме зафркава со светлото Кога ќе ми речат “испиј го тоа набрзина, па да си одиме” Кога ќе се врати мајка ми од продавница со благо Кога првпат ќе појдеш кај некој/а другар/ка дома
Кога ќе ме праша мајка ми или татко ми “Уште планираш да седиш на компјутер?!?!” Кога ќе направам некоја глупост, а веќе знаат дека сум јас кривa 5 Кога ја слушам мајка ми како се жали дека сум светска мрза Кога ме прекинуваат 100 пати на сред реченица Моментот кога ќе го видам првото прашање на колоквиумот/тестот Конечно е откриена вистината за чудовиштето во Преспанско Езеро Девојката со погрешната тетоважа
http://www.navalica.com/wp-content/uplo ... 2/09/1.jpg http://www.navalica.com/wp-content/uplo ... ojadok.jpg http://www.navalica.com/wp-content/uplo ... endgen.jpg
КОГА ЌЕ СЕ СЕТИШ ДЕКА СИ ГО ОСТАВИЛ ЃЕЗВЕТО НА РИНГЛА ПРЕД СААТ ВРЕМЕ оД навалица,фејс неммат ништо ново
Кога сите дома гледаат турцка серија а тебе ти е досадно Моментот кога само ти учиш а сите се излезени негде Нема више ништо интересно на фејсов..
Кога навечер умираш од глад,ама нема леб Кога ќе се израдуваш за нотификација Мора во тој момент да влезат!
Кога мајка ти како мал те спремала за школо Кога ќе излезам надвор после 13941 саати поминати на компјутер Кога конечно ќе излезеш од училница после некој досаден час