Флертот и долгата врска

Discussion in 'Врски' started by Mireto, Nov 10, 2009.

1. leighton23

leighton23 Истакнат член

Несакам да флертувам со други машки додека сум во врска. Добро е да знаеш дека и некој друг те посакува, но си стојам настрана. Не го правам она што несакам мене да ми го прават. Бидејки ако дечко ми би направил такво нешто, би ја прекинала врската.

2. Te.Ic

Te.Ic Истакнат член

Флерт секое излегување без него. :lol: Незнам ние шкорпиите сме си такви, па мајка му не правам ништо само го занесувам на некој начин.
    Тој секако не е рамнодушен многу се нервира, али јас...претеризам а? :devil: :lol: :rock:

3. karenin

karenin Популарен член

Јас разбирам и практикувам понекогаш некој така срамежлив флерт, ненаметлив и интересен. Ама секако немам потреба тоа да го правам постојано.

Зар партнерот не ве опсипува постојано со внимание па потребно ви е толку често да си го барате на друго место?

4. Madam-A

Madam-A Популарен член

Jас на ова би рекла: никогаш нема да е премногу, а камо ли доволно внимание кое покажува дека на некој си му привлечен :)

Инаку на темава - да, ми се случило и останало на тоа, било без никакви намери, без давања надежи и без временски долготрајни контактирања.
    Гледам да ги редуцирам таквите потези на ситни флертувања, зошто сепак, според мене, не е во ред.

Elena69221 likes this.
  5. siaSweet

siaSweet Истакнат член

Јас одсекогаш сум се водела со тоа : Прави го она што сакаш да ти го прават. И не би сакала да флертувам кога сум во врска, оти лично за мене знам дека ако дознам дека мојот дечко флертува не би ми било сеедно , туку ќе се запрашам дали воопшто му сум доволна јас , или не.. Несакам да знам дека мојот дечко на скришно дава погледи или се насмевнува-тоа би ме повредило,исто така знам дека и него би го повредило ако тоа го прам,кога би го дознал тоа.. :)

6. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Јас флертувам но не претерувам.

7. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Во врска не би флертувала со друг никогаш бидејќи е навредливо за мојот партнер а исто и за мене ако јас дознаам дека тој флертувал со некоја друга.
    А кога не би била во врска зошто да не до некоја граница да не се претерува:lol: