Нема врска со јак карактер. Не се правам имуна на сексуална привлечност, оти не сум. Ама ете, на работно место, мислам дека е непристојно да се има афера.
Во Битола особено 'швалерски' фирми беа оние кои работат и трета смена... како болницата и РЕК. Не знам дали сеуште се.
Самиот пиша, "селски". А што пишав јас? Поента на твоето мислење? Или само да се пише нешто и секоја тема да се носи во крајности преку безмислени мислења.
Да флерташ пред колеги во канцеларија е во најмала рака простачки и глупо. Не зборам за она шалите @Snow-Star што ги спомна. Оние спомнатите погоре стварно беа сељачки, мене и дечко ми нешто такво да ми каже ќе ми одмили. За надвор од канцеларија не ми е битно што прават луѓето. Во мојот партнер имам доверба и не ми е гајле што прават другите со колеги и колешки, се дури не морам да ги гледам или слушам јас во канцеларија.
Nikoj ne ti kaza da ne mu veruvas na tvojot partner ama lady ziveme vo svet koj ima raboti koi se pravat namerno i nenamerno , ama flirtuvanjeto postoi za zaaaal ti ako sakas i usi zatvori o ici ama pazi da ne se sopnes negde
Ќе да не ме разбираш. Со оглед на тоа дека на мојот партнер му верувам, за другите не ми е битно дури не ми се лигават пред мене. Секако дека постои. Сите сме виделе. Секако и дека е простачки.
Имало и ќе има... Размена на дискретни погледи кои само ние двајца знаеме што значат, пиење кафе со омилената колешка, оставање мали "подароци" на биро (чоколатце, омилената бомбона....)......... Интересно е, прави да ти е забавно на работа, делува мотивирачки
Јас мислам дека и нај верните флертуваат, дали на работа или на друго место... Но тоа не значи дека мора да се случи нешто повеќе од флерт
Nema sigurno nisto u zivotot edinstvena rabota e toa sto koga sakas nekogo i ne sakas da mu krsis srce na sakanata toa te cuva i obratno inaku za flirtuvanje ufff tesko e
Lelee tamu kade sto odev na praksa edna zena si gi sece venite na rabotata za eden kolega sto i bil svaler
Од муабетов највише смета што зборите за работа во сабота On a more serious note нема што да се флертува на работа , па не сме средно школо па сеа од толку места на работа да се лигавите . Па уште до врска меѓу колеги и коа ќе се потскараат цела канцеларија или whatever да трпи тензија е повеќе од погрешно.