Јас мислам воопшто да не кратиш, ниту пак да фарбаш. Еднаш ја офарба и после коренот ти прави проблеми. Не чепкај во косата само можи да си правиш локни И некој така лесни флизурички ако ти е досадна таква
За промена на формата на косата е доста и да направиш шишки доколку ги немаш или пак ако ги имаш да почнеш да ги носеш врзани така да ти потпораснат и одма се мења така и ликот и формата или пак може малце да ја скратеш некој степен....
Ако ме прашаш мене, не гледај што е во тренд оваа есен, туку гледај каква ти е формата на лицето и што најубаво ќе ти стои. Консултирај си се со фризерот и ќе ти помогне при изборот.
Плетенки лежерно сплетени настрана Брановидна коса во стил на 40тите Долга коса во стилот на 70тите Залижана коса Жбунчиња Кок Рибина коска Златно плава коса
Девојки ВАКВА КОСА САКАМ ДА ИМАМ!!! како на kate-beckinsale знаете ли како да го постигнам тоа? Очајно се трудам и со преса и со фигаро но овој ефект никогаш го немам добиено дали знаете како можам да си ја направам вака? http://www.google.com/imgres?imgurl...ndsp=12&ved=1t:429,r:9,s:878&biw=1024&bih=652
И јас ќе и се придружам на групата на Пуфи ..потешка коса за одржување од таа нема...долу кадрава и збувнета, горе права = самоубиство Инаку можеш со витлери ова да го направиш, виткај ги до пола не до скроз горе..и не држи многу..потоа малку лак и мислам дека ќе успееш.
Mојата е ваква само е темно кафеава и сите ми ја фалат дека била многу убава, но морам да признаам дека и мене ми се допаѓа