Најљубител на шминка е @koritsaki Кој член највеќе ќе ви недостасува ако си замине.....победник е.... Номинирани се: @WildMk , @Angie1432 @Celltica , @KateKane , @Ugly Duckling
Двајца ќе делат оскар, тежок избор: @Angie1432 и @Ugly Duckling Член што највеќе се разбира во мода? Номинирани: @Ugly Duckling @Stark @Guns N` Roses @joy1 @mssuniquee
@joy1 дефинитивно. Член кој е ,,експерт" во сите области? Номинирани: @Feminka22 @WildMk @Cosmi @Ahoy @Billy Idol
@Feminka22 Член кој најубаво пишува? Номинирани: @Billy Idol @Angie1432 @Glowy @ElenaOfRivendell @KateKane
@Billy Idol Најопуштен член - номинирани: @Mishela @koritsaki @elimkd @Natali.3 @Ugly Duckling Ќе номинирав повеќе ама мора 5
@koritsaki Нај го има во секоја тема? Номинирани: @Feminka22 @buba4e89 @Angie1432 @edna_malecka @Stark
Во секоја тема ја има @buba4e89 Која форумџика е најактивна на форумот? Номинирани- @Beautiful Dreams , @WildMk , @Feminka22 , @koritsaki @buba4e89
@Feminka22 уште во оние ,,што треба за свадба” и ,,што јадевМЕ денес” ме нема Најинтересен машки член? Номинирани : @Компир Манџа @Stark @Billy Idol @Ajronmen @Ahoy edit: Ме претркале. Од номинацијата на @My litle pony победник е @buba4e89 , ме шие
Најинтересен машки член е @Ajronmen Најинтересна форумџика е... Номинирани- @Beautiful Dreams , @edna_malecka , @theowndemon , @KateKane , @Celltica
@boomsleng дефинитивно најголем фан на турски серии: @Anita Nikoloska, @Rama , @ceci11 , @Dream-Girl , @Polsko
@Rama дефинитивно Член што највеќе обожава шопинг? Номинирани: @Kimberly11 @Indiegurl @Feminka22 @koritsaki @joy1
Абе пишете нови ццц Членка шо е најинформирана за корона? И пошто отворив рандом во една тема оти не читам, номинирани се: @nextredstyle @Celltica @Ahoy & @INNERBEAUTY знам дека не се 5 ама ме мрзи да скролам за уште еден.
Ја неам идеа веќе затоа не пишувам.За да гласам одма иам идеа. Ама не ми текнуваат веќе категории а ни членови еве. @nextredstyle Најактивен член во секс темите? Номинирани се: @WildMk @Hotwife @Arjanit2021 @Snowflake97 @Indiegurl буквално неам идеа.Од што шпартам во сите теми ми се мешаат лонците
Сепак мислам дека неможеме со @WildMk Она ја зима круната за СексКуин. Член со најдобар вкус во музика? Номинирам: @Billy Idol @Natali.3 @Dashing:) @Feminka22