Абе ми текна за Вашите нокти, ама да не заебам работа. Пиши им Спојлер: нокти Вчудоневиден сум од Вашата умешност како успевате совршено да си го избришете задникот со Вашите нокти украсени како новогодишни елки и циркончиња ко лампиони, а при тоа да не стинете на ургентен ))))))))) Не ме карајте со дамите од 40ка, лош збор не викам за нив Плус, она оделоно што го предлагаш, што си ги перела со Ленор... пази да не ти се собере на перење, па да бидеш полугола ))) ПС лани договорот беше последниот да плати ќебапчиња за победникот, годинава?
За модератор не се гледаат години душо, ум треба, нерви...младите имаат мерак од моабетење, пишување со км.постови, докажувања и препукувања, а сите овие работи на постарите им се веќе превазиџении најглавното нешто е правилно пресудување и ставање ред и мир на форумов. Ти тоа го можеш
Овде повеќе напнато е отколку во Теарце Сега па автобуси кога ќе пуштат од 40ка Туку не се гледа кој за кого гласал, може админиве си ставаат гласови за кого сакаат
@baba Rada A Димче како пресудува? Под агол од 36 степени со пиштол на вода? Бабе, дај жити се, ги надминавме тие машко-женски еступидесес уште на првите страни @Cka Не не, таман работа, го исправ, запеглав тоа врвките, се испадна фино, ами и така ако бидеме голи, онда шу ако се собрало
Можеби вие ги надминавте ама јас не учествував и не ги надминав...САКАМ ЖЕНСКО ДА БИДЕ ИЗГЛАСАНО, ете така ми се сонилои кој е тој Димче бабуле, га'ите му се надуле!?
Стварно е премногу мистериозно што не се гледа кој за кого гласал зошто се скриени членовите? Разликата се намалува... Сите се напнати...Нема мирно да се спие до 28ми... А ти о томе појма немаш
Еве ги гласачите !!! , до кога вака Македонијо , до кога !?!? Робот: Google Прегледува тема Лек за хемороиди, Робот: Yahoo Прегледува профил на член Робот: Bing Прегледува тема Зимници Робот: Brandwatch Прегледува категорија Љубовни проблеми Робот: Yandex Прегледува тема Еротски приказни Робот: Пустец Прегледува тема Како лесно да се наместат избори.
Ми остај ја баба, така било у Југославија и она така си тера. Туку мене се ми се чини дека големата излезност денес се должи на не добро прочистениот избирачки список и појава на феноменот фантомски гласачи Нема правда, нема мир!!!
На секои 3 минути ја проверувам темава, ги пребројувам гласовите и се јавувувам во штабот да им кажам како се одвива ситуацијата. @referentka ги поткупи со 50 ден, среќа евтино пројде. Покачи сега на 100 ден и ќе го поминеш првопласираниот
Јас знам дека ти најубава ќе бидеш Бендер лимен ќе биде, и тоа знам. Значи некој месец ќумбе коа ќе се пали за него. Самерка у јули август ќе биде.
Странските служби Разликата меѓу Бендер и Референтка драстично се намалува... Дали прерано го прогласивме Бендер за победник?! Дали ќе имаме уште една "Miss Universe" ситуација во државата?! И дали јас со толку седење на форумов ќе го положам испитот во среда? #ПрашањаШтоМеМачат
1. Не 2. Не 3. Оптимист сум и за мене и за тебе дека во среда ќе положиме Ај да се фатам јас за книга, и не сакам пресврт кога ќе дојдам седете мирни and keep voting for number 2
Јас не коментирам многу во темава, па ни во ФМЌ, уште помалку во 40ка, и не сум информирана за кланови манови, ама ја следам темава иии... неко меџу нама није наш. Ќе се согласам со одредени членки дека откако ја поставија рекламата за, потенцирам, ФОРУМЏИКА на годината разликата помеѓу Бендер и Референтка драстично се намали. Овде нешто ми е сумљиво, ама како и да е, јас сум за тоа да победи најдобриот. Патем, полагам во понеделник и вторник, остатокот од неделата ми се семинарски кои посекако нема да ги направам, не знам кај да идам за Нова Година, седам со фарбата на глава и со капата за туширање едно саат време, со "крвав" пешкир на мене... и што правам јас за да ги решам горенаведениве ситуации? Right, седам на фемина. И бурно ги следам актуелните случувања од типот кој/а ќе биде форумџиКА/ЈА на годината. Нек се угоде.