Не знам зашто се буните вие од "Третото доба", кога и така ја сум постар од 90% од членовите кои пишуваат таму. Тоа ваљда ме става у категорија со Кирк Даглас. П.С. Имам нов working title in progress - "Милфско милје" или "Cougar corner" - кое ви се бендисува поише за догодина?
Немој само да речеш дека си у пета деценија од младоста Tи имаше спомнато да не се гугла Милф и бара фотка? Кога се отвори богатството гифови ми светна. I feel violated
Мене годинава ми ја обележаа сите од +/- 40 Научив многу рецепти од @Val-Dim, @referentka ми е пример за тоа какво семејство сакам да имам, Најмногу променa во позитивна смисла видов во @Cka и @Lilit Најхрабри годинава ми беа @joy1, @MilaP, @galapce, по силни жени од нив до сега немам сретнато. Најмногу се смеев со @bittersweet и @promeneta со приказните за Мадам и батковците и Енџела Најмотивација за чистење ми даваа: @DVAANGELA и @WORRIED.BT Од @JuLleE научив да бидам упорна и да се борам за тоа што го сакам. @Dust ме топи со приказната за странецот, од срце ѝ посакувам да е тој оној што го чека цел живот. @duffi и @Viktorijaaa5 нај невести.. Знам дека испуштив многу од таа тема..ама сите до една ми ја обележаа годината на било каков начин.
Најдобар мод/админ: @RainBow Најдуховита: @rose60 @krEM4Eto @Marjan007 @Pcelka94 и други .. но денес имам исклучок само ние ... = Ама сте ме изнасмеале вечерва пријателчина мои , посебно ти Марјан како радио си ,некогаш не фаќаш фреквенции а кога се зборува страмни работи како антена да имаш одма си тука Најстабилна во ставови: @joy1 Најискрена: @vitamina Најприземена (објективена): @vitamina @RainBow @Sky-butterfly Најдрска: Ги има многу ,променете се ,тоа многу кажува за вас какви сте, пред се во реалниот живот ,пишаното преку зборови ,но и усно,не прикажува какви сме како личности. Најдосадна: Нема досадни, секој си пишува како се чувствува па неможам да кажам дека има досадни. Најинтересен машки член: @Ketchup @EvAngelos @Marjan007 Најфорумџика во негативен поглед за цела година: @Bitter-Sweet @Petra777 Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: @fallenangel
Росеее се врати мор Баш предложив да се вратат некои банирани членки и ете Дали ова значи дека и Адина ке биде вратена?
Cetki farbi. Zabaven forum. Nego od utre ke otvoram nov profil i ke se pravam masko i ke pisuvam samo vo tema za gotvenje. Vise nezgodno mi e za makaronite.
Godinava ne bev mnogu aktivna taka da ne gi poznavam mnogu od poznatite/ aktivni clenovi za koj se spomnuva na 2016 listata. Mojata lista e nesto ovaka: Najaktivna vo siminkerskiot del rose60. Blagodaram Roze za sovetite. Jas imam malku poinakva koza od pomladata populacija ama sepak pronaogam nesto i za sebe. Ovaa godina najelegantna promena pokaza @mackica91 . Prekrasni fustani, prekrasni idei za nekoja svadba. Naj babli: polna zivost i raspolozenie @joy1 Od mladi (iskrajno neznam kolku ste vozdrasni), no sepak se istaknuvaat so pogolema zrelost @Cka i @Lilit . Ne ve sledam sekogas no se slucilo da procitam postovi na mesto koj vistinski me voodusevile. Najgolem progres od minatata godina za @crismon Titulata najaktivna vo momentalno citam @Vall-Dim . Se trudam da te sledam , mi davas energija ama sepak edna e Vall-Dim Pozdrav do site zeni koj aktivno postiraat sliki od prekrasno zgotveni jadenja. I povtorno pozdrav za @Vall-Dim, maestro vo mesenje.
Јас гледам дека повеќето самите себе си си даваат категорија, па оваа година ќе го претскокнам гласањето и номинирањето. Мислам одредени членови бидејќи се познаници во приватниот живот си гласаат за своите миленици, повеќето кои би ни номинирала имаат доста квалитетни мислења. Сметам дека ова е само форум кој не би имало никакво влијание врз вашата личност. Од друга страна им благодарам на тие што ме номинираа во некои категории. Така да, релакс и не се карајте.
Бендеру јас мислам оти ти си направи класичен автогол вака предизборно со ова што не нарече Трето доба, во старт изгуби еден куп гласови за најфорумџија Ова со трето доба ќе те прогонува ко што „живи луѓе ќе јадам„ го прогонува Заев
Најдобар мод/админ: Најлош мод/админ: Најинтелигентна форумџика: Најдуховита @baba Rada @promeneta НајсериознаLunicka @monik55 @Val-Dim Најтупаџика: Најпровокаторка @Bridget Најспамер: Најкреативна @Joy Најстабилна во ставови @Sesil @Ordinary @Dust Најлажга: Најискрена: @bubale @Bitter-Sweet @galapce @MilaP @Sanjaeva Најзаљубена @Kukla994 Најприземена (објективена)@ lilit @Cka Најдрска: Најдиректна Ordinary НајфинаRama @zhapce @Bozica80 @DVAANGELA Најдосадна: Најинтересен машки член Ninja @Petar80 @Peco Форумџика со најтапа смисла за хумор : Најфорумџика во негативен поглед за цела година: Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: @referentka @joy1 @danichap
Good one. Комплицирана смисла за хумор сум имал, така викаат сите што само што ме упознале. Али, откако ќе се навикнат, после тоа викаат дека и не е до толку лоша. Иначе, ја разбрав дека сте ме сакале ради мојата искреност и тоа што не се упикувам, така да, сеа тоа ви е. Следен пат со време кажете ако сакате упикување, вие од Третото доб... овај, од Милфското милје. Патем, титула не ми треба, а Киндл више имам, така да и неам баш за што да се борам. А гласови од луѓе без смисла за хумор не сакам. Спојлер: Disclaimer За сите милфици и третодобаши кои не ме познаваат мене и мојата смисла за хумор, последново е шала, а не алузија на тоа дека освен што сте стари, сте и grumpy и без смисла за хумор . Спојлер: КАМПАЊА ЗА БЕНДЕР У ТЕМАТА ТРЕТО ДОБА После бајпас, секое срце чука во ритамот на Бендер.