Со дечко ми одам 2 и пол години и исто ми е како на почетокот Особено францускиот бакнеж, кој навистина го доживувам како првиот пат! Нензнам, тоа во комбинација со една силна гушка е РАЈ...Исто како првите денови од нашата врска и како времето да застанало..Уф, почнав да филозофирам
Секако дека ги практикуваме но најчесто кога сме сами,порано се бакнувавме кај ќе стигнеме но сега не.Можеби до возраста е незнам а инаку уживам во нив и сакам многу да се бакнувам.
И ние си практикуваме француски бакнежи.Дури и ми смета некогаш кога се бакнуваме онака...инаку сеуште чувствувам пеперутки во стомакот кога така ме бакнува ммм
Француските бакнежи за мене се знак дека страста се уште не изумрела, па ни во една долга врска. Ако некој премногу сакаш, како на почетокот, зошто би се редуцирале француските бакнежи ... ?!
Си го практикуваме исто како и почетокот на нашата врска нема поубаво чувство од тоа и навистина уште си осеќам пеперутки во стомакот... ахх...
Без француски бакнеж страста во врската не е иста . Ммммммм колку убаво си ги практикуваме и ден денес
Криза , француски бакнеж еднаш годината -буквално.Дури и ми смета. И толку сме го изоставиле тој дел што на тоа се сетив дури кога прочитав тука
уфф па има ли несто поубаво од тој бакнез МОРА да е присутен ја и незнам како без него би воделе лјубов тој е како двигател,страст страст страст......... па ако треба и 10 години да сме у врска
Практикуваме секогаш кога сме заедно,чим останеме сами обавезно и се радувам заради тоа,не сакам да престане
Мнооогу ретко за разлика од порано на почетокот. Што знам па дури и не чувствувам некоја потреба, само кога водиме љубов.
Па повеќе си практикуваме француски отколку само мљац со устите. Де де, оправдано е кај нас, не се гледаме многу често
Mногу поретко од порано, го практикуваме ама не често, а и секако кога водиме љубов неизбежен е. Повеќе се оние кратки бакнежчиња, гушкања, галкања, за разлика од почетокот на врската кога само француски се шлапавме и над 5 саати