1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Француски бакнежи во долга врска

Дискусија во 'Врски' започната од askme, 5 март 2010.

1. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Искрено да ви кажам, во врската таа 6-годишна што ја имав, ај што немав секс со дечкото, туку не се ни бакнувавме, ни француски, ни кратко ко за поздрав.
    Море ни во образ. |(

Ај што после толку време не сакавме да се гледаме еден со друг, туку и кога гледав какви се не г**на јаде со устата и гнас ми беше. |(

Со овој последниов, само во секс ми беше умот, само од половина надоле го сакав. :wasntme:

2. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.040
    Допаѓања:
    66.624
    Кај мене зависи дали сум во пмс или не. Некогаш ќе го проголтам, не можам да го избацувам, па почнува да се нервира дури :lol: Ама тогаш тоа ми е како некоја ужасна потреба... И нормално секоја предигра е исполнета до долги бакнежи, инаку ништо од работата.

3. gjavolceto

gjavolceto Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    15
    можеби нешто поретко, сепак со тек на време тие бакнежи стануваат повеќе навика отколку потреба, за жал..

4. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.912
    Допаѓања:
    11.398
    ^ не си во право. Барем јас мислам така. Си се бакнуваме вака дури и почесто од почетокот на врската. Ме опушта некако. И не би требало со должината на врската да се губат и ваквите бакнежи.
    А за загревње да не зборам.... Без нив неможам. Неможам само да се џитнам и да си завршам работа.
    Не сме машини :)

На something му/ѝ се допаѓа ова.
  5. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Уф,неминовна работа кај мене. :lol:
    Мислам дека не би можела без овие бакнежи,некако ги будат пеперуткиве во стомак.Не можам да издржам да е до мене,а да не го бакнам така страсно барем еднаш. :lol:
    Некогаш и уста не заболува,па правиме одмор.
    Битно се си е исто на почетокот,страсно и слатко.

6. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    во долга врска сме да повеќе од 6 години од кога почнавме да се бакнуваме :D и секојдневно дома разменуваме француски бакнеж, не ми е јасно како не се практикува тоа, немора да траат со минути ама мора да се бакнуваш со страст.

јас мислам дека ние сега повеќе се бакнуваме од порано кога не живеевме заедно и бевме помлади да речам на почетокот.

јас обожавам кога сме излезени да му се завртам и така убаво да го бакнам да му се сврти, а он кога водиме љубов обожава да се бакнува, мене ми пречи толку лапање ама ај компензираме :D

7. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Врската е незамислива без француски бакнежи. Најслатко и најубаво нешто. За мене имаат поголемо значење и од сексот. Имам потреба од вакво бакнување, и често си го правиме тоа. Без него неможе да се замисли предиграта. Дефинитивно има големо значење за мене.

8. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    неможам да си ја замислам врската без француски бакнежи нити па он...ако не постојат мислам дека ќе се изгуби сета таа убавина, хармонија, љубов и се што име меѓу нас...тие страсни бакнежи ме полудуваат :$

9. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    сеа додека читам се ранежнувам а не па да не практикувам :D секако, нежно,страсно .... доколку би го немало тоа навистина незнам како е возможно да треа долгата врска,да сваќам можеби со текот на времето станува навика и се ама барем еднаш коа се гледате мхмм, не мора цело време :D ама јас би можела но стоп шознам убаво ми е коа ми се превртува се во стомакот :D

10. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ааааа една од најдобрите работи се француските бакнежи :) :*

11. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Зависи од расположение ( моето секако)...понекогаш мислам ќе до изедам...ама кога сум нерасположна сигурно му е исто ко со фока да се бацува :wasntme:

12. Chocoholic.girl

Chocoholic.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    39
    Обожавам страсни бакнежи и мислам дека колку време и да поминеме во врска со дечкото секогаш ќе ми бидат возбудливи.. стално има нешто ново во францускиот бакнеж,нели? :D

13. LadyLuck

LadyLuck Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Се согласувам во целост :D Француски си е француски, нема врска дали е долга врска,кратка,мување итн. :hai:

14. innamylove

innamylove Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    379
    Допаѓања:
    226
    после година и пол се уште повеќе интензивни многу си го сакам :$

15. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    Прво кога бевме 1-2год во врска значи францускиот бакнеж ни беше како добар ден ама со теков на времето почнавме да го избегнуваме. Едноставно не сакам на некој начин легавање.

16. Gunshine

Gunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    817
    Допаѓања:
    665
    Стануваат поускладени со текот на времето, плус за мене се епилог за нешто големо. 8)

17. bekii

bekii Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    53
    И јас не можам да се замислам без француски бакнеж. Тоа е неизоставен дел од врската... Го практикуваме секогаш кога сме заедно и ни е многу убаво :)

18. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Францускиот бакнеж го обожаваме и двајцата. Но, тука се и страсните бакнежи, грицкања..итн итн :)

19. owl-ribbon

owl-ribbon Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    678
    За никаде сме без француските бакнежи и грицнувањата ]:) :D

20. Addrianna

Addrianna Активен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    15
    јас сум во врска една ипол година и во последно време не практикуваме долги страсни бакнежи, присутни се само кога имаме секс. е сега јас сакам да ги има како што беше на почетокот па како да му кажам на дечко ми , малце глупаво ми е :)