1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фризерско студио

Дискусија во 'Коса' започната од natali25, 30 ноември 2009.

1. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
    Се наога во Бунјаковец мислам на втори спрат од задната страна.Ако не сум во право нека ме поправи некој. Инаку и јас се мислев за таму и решив ке одам па што биде нека биде,ке пишам како поминав.

2. freund

freund Истакнат член

Се зачлени на:
    17 ноември 2010
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    1
    Здраво .
    Дали некој може да ми каже некое фризерско студио во Битола , на свадба треба да одам а не знам ниедно и градот не го знам доволно :o . За фризура е не за шишање , да е близу до широк сокак и да не е прескапо :P . Фала многу

3. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Точно објасни. Ние сите фамилијарно се шишавме кај Фоте и сите бевме задволни. Си наплаќа човекот доста, али вреди секој денар.

4. BeLLaDona23

BeLLaDona23 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    842
    Допаѓања:
    1.895
    Женски ај ве молам ако знаете линк од фризерско студио Сандра, ми искачаат триста глупости. Конкретно ме интересира за цени за фризура, или да искористам некој пакет, за апсолвентска ми треба. Препорачајте некое студио, ASAP!
    Tnx

5. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.985
    Оди во Capelli Arte фризерско студио, се наоѓа на широк сокак, двајца млади дечки се и преубаво шишаат и фризури прават и се што сакаш, а и цените им се доста приступачни, еве ти и број од нив па закажи си
    072/651-360 Тони
    075/709-179 Бале

6. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Прилепчанки ,препорачајте ми некое фризерско студио кадешто ќе ме истрижат точно според моите инструкции?

7. Ducky

Ducky Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2010
    Пораки:
    344
    Допаѓања:
    1.633
    Може некој да ми препорача некое добро фризерско студио во околината на Лептокарија (или било каде во Карпош). Не знам каде да си ја правам фризурата за матура :sweat:

8. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.158
    Допаѓања:
    102.081
    мислам дека е спроти кузман студенскиот дом, (барем таму беше освен ако нешто се променило)[/quote]

Студио Ин е на Бубе , не е на Сергеј. Сега не се веќе кај Европски.
    Кога одиш од центар кон католичка, кај клуб на пратеници втиш десно и на таа улица кога ќе продолжиш (излага на прва партизанска улицава кај зегин) продолжуваш право, па мислам дека беше третата уличка лево, од десна страна на 20-тина метри :sweat:[/quote]

Малце каснам ама никад не е касно да се даде точен одговор нели...Студио Ин е на Сергеј сега, Бубе му го продаде целиот бизнис на Сергеј, не знам како им падна договорот но студото и кафичот и се си остана таму а Бубе се пресели кај Аја, или Лезет, кој како го знае, тоа ви иде во уличката која од едната страна продолжува накај Седмица а од другата страна накај Бубе. Сергеј и Студио Ин се сеуште до Европски универзитет или спроти МНТ кој како му е полесно да се ориентира де, ја си го знам на пример до Пастел :D И таму и таму да идете нема да зажалите и двајцата се добри, но не знам колку се пристапни со цените, на цимерката Сергеј и зел минатиот пат 1200 за обично кастрење на врвчиња, формата си ја имаше. Бубе мислам дека е малку поефтин ама треба да е некој празник да те шиша он, никогаш не можеш да го начекаш он да те ишиша, дури и да кажеш дека сакаш ќе рече нека те почне дечкото или девојката па ја ќе те досредам. Иначе има еден дечко позади Универзална, Игор мислам се вика, феноменален е, за машки зима 350 за женски 450, тој како знае да те шиша влакно по влакно никој не знае, одличен е!

9. ada21

ada21 Популарен член

Се зачлени на:
    27 август 2011
    Пораки:
    1.451
    Допаѓања:
    5.351
    да не знаете некое фризерско студио што работи во недела ,во околината на аеродром ?

10. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.685
    Допаѓања:
    5.450
    Девојчици, дали некоја има искуство со студио С, Столе се вика дечкото и негово е мислам студиото? :?:
    Го гледам на она шоуто комплетно нова и многу ми остави впечаток, па ме интересира какви цени има и дали некој од тука има искуство во ова студио? :)

11. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.683
    Imam edna drugarka sto odi kaj nego i bas ja prasav ubavo rabotel i ne e voopsto skap

12. Inhume

Inhume Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    243
    Ќе ми предложите добро фризерско студио во Прилеп доколку некој знае? :)

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Mama25

Mama25 Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    1.440
    Допаѓања:
    10.957
    Ne sum od pp ama slusnav mnogu pofalni zborovi od drugarki za Alek Palada,cinam ne zgrsiv
    :D a svedok sum na dosta svadbi na koi sto devojki im pravel frizuri i e navistina predobar! Vistinski umetnik!!!

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  14. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Се има ли некој шишано кај Влатче во Прилеп?
    Задоволни ,незадоволни ,скапџија е , не е ...?

15. eci.sk

eci.sk Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    89
    девојки ме интересира дали некоја била во Studio Allure,и како сте задоволни??? сакам даодам да се шишам,имаат добра понуда 8) чекам мислења ;)

16. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Колку пари е шишање, фенирање кај Јоцо од Ексајт?

17. heart.stealer

heart.stealer Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
    лелеее нема повеќе евтин фризер како порано луѓе прашувам во една никаква фризерница и ми рекоа за шишање е 150 200 ден и баш се израдував леле ептен е ова ефтино си викам ама кога прашав за фарбање косата ми се крена како може за шишање толку пари а за фарбање 700 глупости и плус ако се бланшира илјада и нешто ќе се фати |( па јас кај санела кога идев многу добра фризерка ама штета не е тука повеќе замина во странство ме направи буквално од црна на плава и плус ме ишиша ми зема 1800 ама добро и она самата ми кажа дека ненајавена дојдов и плус 2 дена пред нова година а инаку поевтино ќе ме кошташе а овие непрофесионалци толку бараат боже |(

18. zlatnaa

zlatnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2010
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    56
    Why not во Штип најдобра услуга

19. mamacaci

mamacaci Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    1
    Kazete nekoj dobar frizer centar,aerodrom,mi ja falat Vesna od studio 501 da ne bil nekoj i kakvi se cenite?

20. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Низ темава од центар и аеродром се пофалени и Соник карши универзална, Ирена во близина на олимписки базен, Јоцо Ексајт и Јоцо од фризерски с. Скопје..