Preporaka frizernica vo Aerodrom prvo da mi ja sredi upropastena kosava od stepen koj e kako sama da sum se kasapela i da rabotat ubavo balayage fala
Предложете ми фризерски салон од кој сте задоволни со пристапни цени во близина на сити мол, каропш, тафталиџе за фризура
Denes se vrakjam od Be you vo t.c Biser Aerodrom i sum prezadovolna me sredi extra so nejzina preporaka izlegov pre zadovolna a cena za šišanje i oblikuvanje extra
Здраво на сите, Дали некој знае отприлика која цена би чинело вакво обликување на коса кај Адо или Октај? Или предлог друго студио каде би можело вака да ме направат,за сликање за табло ми е.
Од тоа што не сум сигурна дали дезинфицираат и од тоа што треба да ти се залепи фризерката за да работи, останав несредена у косата
Каде има добри фризерски салони во Тетово.. Да не бидат многу скапи, планирам кератинско исправување да направам дали некој знае каде да се обратам.. Може и во приватна да ми кажете Фала однапред
Zdravo dali nekoj ima iskustvo kaj studio stance kiprijanov za nijansiranje, balayage. Se mislev prvo kaj oktay ali posle komentarive se premisliv Prv pat sakam da ja osvetlam kosata malce i ne sakam da mi ja utnat.. Dokolku imate i nekoe drugo studio preporaka ali vaka kaj stance i na insta izgledase okej
Јас имам правено балајаж кај Станче (имам ставено и слика во соодветната тема). Од природна темно кафена ја осветлив во некои карамел/коњак нијанси и излезе прекрасна. Нареден пат сакам уште повеќе да ја осветлам. Отидов без идеја каква сакам да ја направам, оставив тој да ми предложи што мисли дека ќе ми стои најдобро и не ме разочара. Отсега не го менувам.
Здраво, може препорака за шишање кратка женска фризура во околината на лептокарија сити мол тафталиџе?Oсвен Savage. Благодарам