Zdravo na site moze li da mi preporacate dobar frizer za sisanje, sakam vaka da se sisam samo malku pokratko slikata od Instagram ja najdov i bas mi se svigja frizurata pozz
Од инстаграм што имам гледано, Октај многу прави вакви фризури Девојки може да ми препорачате студио од околината на Аеродром, Ново Лисиче или Центар каде што фарбаат со моја фарба и имаат пристапни цени?
Зошто мобилниот број што го имаат наведено од студиото на Кипријанов не работи? Веќе 3 дена очајно вртам за да закажам и никој не ми крева.... ако имаат сменето број тогаш ве молам пратете ми го лп
Пред 3 месеци правев нијансирање на кратка коса до рамената, ми кажа од 2000-4000 и ми зема 3500 сосе шишање и искрено ми дојде ту мач. Мислев дека до 3000 макс ќе ми земе пошо сепак е коса до рамена а ми стави само тонер и ми го среди коренот демек, дома ми се познаваа неколку бели влакна уште вториот ден. У глобала сум задоволна од резултатот на косата ама мислам и дека скапо ми наплати. Најверојатно за долга коса од 4000-6000.
Искрено да, за тие пари мислев дека ќе ми стои бојата минимум 3 месеци, ама само што проверив, пред точно 2 месеци ме правел, разликата е огромна во поглед на избледување. Не знам точно што е разликата меѓу тонер и фарба пошо кај него ми беше првото нијансирање, ама мислам дека следен пат кај и да идам убаво ќе се распрашам и ќе ставам фарба.
Дали имате искуство со emiliya.hairstartist во студио Kat N Color? На сликите боите и тоновите се преубави. Се мислам помеѓу тоа, и ICON hair, и тука ми се допаѓаат ептен сликите. Би сакала да прочитам мислење за нијансирање, како се со цени, дали вреди...
другарка беше во ICON и презадоволна беше, 4000 и земале за коса средна должина и тука си во право да, сепак знам дека за нијансирање со тонер повеќе не би дала толку пари, ќе се пробам со фарба
Zdravo devojki, sakam da se shatiram pa me interesira vase mislenje dali e navistina dobro hairshop i dali znaete otprilika koja cena bi bilo za kosa so dolzina kako na slikata. ❤️ (Isto taka dali e vistina deka vo hairhouse cena za shatiranje e 3500 den, bidejki prvin tamu sakav no cenata e too much)
Скоро секаде прамен е 100 ден... е сега зависи густината, должината не менува... мене 40 прамени ми прават
Vi blagodaram ❤️ Vo 2019 procitav deka nekoj napisal vo hairshop deka e 1800, pa dali znaete dali taa e fiksna ili za odredena dolzina?