Па не би рекла дека се оштетува, мојата е мека и сјајна, врвовите најнормално расцветуваат исто како и пред третманот.
Некоја искуство со Сандра во Аеродром? Планирам да се шишам, но сакам да биде во Аеродром, па ако имате некој преслог кажете.
Се имам шишано еднаш таму пред неколку години и многу бев задоволна.Брзо и добро ја заврши работата и немаше непотребни муабети стандардни за фризерки.
Од тоа што гледам, сите познати фризери/ки работат на ист начин, вадат прамени како да се шатираш со капа во 2002. Никава хомогеност и совпаѓање на боите. Кај нас нема професионалци, сите се wannabe артисти а врска немаат. Побарајте на инстаграм фризерски студија од Русија или Украина да видите како работат (mishacolorist). Од лоши искуства, и ова запамтете го добро, студио Мио-Елена. Жената нема појма. Отидов и и покажав слика, ми рече срце немај гајле знам што сакаш. Не ми направи балајаж, туку буквално ме офарба платинеста бела. И реков фдека тоа не е тоа што сакав и да ме поправи. Ми стави кафеава боја и на крај од таму излегов како што влегов, само со преоштетена коса која уште не можам да ја опрсвам. И згора на се ми наплати 3500 ден. Пазете каде одите, и не очекувајте кој знае што од нашиве "артисти".
Да ми препорачате добро фризерско студио во Битола само да не ајтен,simonne beauty, patron, марија bella
Здраво, јас сакам нијансирање но не сум сигурна која е оваа техника и ми треба препорака за фризерски салон каде што нема да ме утнат затоа што ми е прво фарбање и да имаат приземни цени. (имам средна должина негде под рамења) Препораки?
Здраво дали може некој да ми каже како е задоволен од услугата и работата на салон Hairdo ? Сакам од природно кафеава темна боја да ја осветлам , косата ми е средна должина која би била цената ..