https://www.instagram.com/p/CAvirLsnh4E/?igshid=2271c52tl693 zdravo na site, sakam da se farbam vaka kaj oktaj, dolzina pokratka od taa na videoto i sakam da prasam kolku bi me cinelo toa?
Здраво, дали некој скоро бил во Infinitybeauty_studio во Кисела вода и како е задоволен, за нијансирање сум заинтересирана.
Za sisanje mi e, za farbanje nijansiranje ne nitu edno niti drugo nemam praeno nitu mislam, imam ubava prirodna boja, fala ti pozz
Не знаат. Единствено експериментираат и што ќе излезе после-тоа. Најубаво е природната боја, а ако се најде некој што ќе ја потстрижи косата добро, тоа е премија.
Dali se ceka dolgo za termin ili odma ti zakazuva za den dva, koja cena e sisanje i dali bi taa cena spagja mienje i feniranje?
Девојки после 'нијансирање' кога можам да се исфарбам? Бев во Студио Перфект и така лошо ми ја направи косата што никогаш повеќе не би стапнала кај неа . Моментално се прскам со спреј од Syoss за кафеава коса колку толку ми е подобра. И дали знаете колку се чека за да се закаже кај Октај ? Не можам веќе да ризикувам по други места
Здраво женски, дали некоја од вас била на фризер во hair house, кај универзална, да ми каже како е задоволна и како се со цени? Шишање знам дека е 600 на долга коса, но сакам да одам кај нив да вадам прамени, да знам одприлика што да очекувам.
Мене лично многу ми се допаѓа како прави, цените за штирање му се од 3000/3500 па нагоре.Ме нема утнато мене, каква сум му кажала така ме има напраено.Малце е скапо реално ама ризик ми е да одам на друго место, да платам дупло помслце а да ме утнат...
Јас сум црна и ке има многу работа кај мене, сакам да ја променам бојата и + прамени. Долго време се мислам каде и се решив за таму гледајки по слики ми се допаѓа како работи. Многу ми е битно да работи со квалитетни материјали да не останам без коса. Скапичко е ама подобро да платам да ме среди него пепел да ми ја направат косата за 1000 ден.
Здраво девојки, искуство со HairDo- Адо? Сакам да се закажам за на шишање (кратко) и нијансирање Како е со закажување, може да се отиде таму за консултација или само телефонски?
Нема подобар!!! Можеш да закажеш телефонски а можеш и таму да отидеш таму е адо ќе те види ќе ти даде совет и ќе си закажеш директно