Тие што правеле во Hairdo ќе ти пишат таму да отидеш, тие што праевеле во Hairhouse истото ќе ти го кажат, така да најубаво да отвориш да ги видиш сликите каде повеќе ти се допаѓа на тебе.Кој и да го одбереш мислам нема да згрешиш бидејќи и двајцата си ја знаат работата
Убаво работи алал да му е ама тежок филмаџија е И на мене и на пријателка ни направи иста фора за балајаж, на нејзе и рече ''4000 ама дека си многу фина 2800 за тебе'', мене ми вика ''3200 ама дека си многу фина 2800'', па така да балајаж е 2800 на комшика ми и рекол ''многу сакам кога ми доаѓаат средени девојќи попуст 500че за тебе'' И истиот муабет им го тераше на сите кога наплаќаше баш го приметив и слушав дур чекав ред. Комедии е човекот ама убаво работи.
Preporacajte frizer(za sisanje) po moznost Dracevo, Gjorce ili K Voda i da znae da sisa vitkani i bujni kosi... Kolku zima za sisanje?
Фискална не дава? Јас не бев баш задоволна,ни протокол ни ништо,хотел промаја,а фризот ми беше просечен,а не барав нешто wow...тоа е мое искуство..ми зема 500денари шишање во октомври лани.Но,пробај може тебе ќе ти се допадне
Ne znam dali prasanjeto e za tuka ama ne znam kade ako mozi pomos dali znajte kade bi mozela da go istrizam deteto 2 godini vo bitola ama stvarno dobar frizer-ka i za friZura i za trpelivost
Постои ли студио што не работи со Ревлон и остала евтина козметика за коса? Имам многу тенка коса, сакам да правам балајаж, плава коса, бланш, кој го има истиот проблем знае како е..
јас мислам дека каде и да ти ставаат бланш исто ќе ти биде....косата како и да е се уништува многу, треба да се користат разни скапи работи за да изгледа подобро и да не биде сува....а и зависи до самото влакно колку ќе се оштети...
Devojki, preporaka za frizer vo okolina na Gjorce,Vlae, Hrom, sto bi rabotel za 2 ri avgust ponedelnik?