Сакам да ја исфарбам косата и да ми биде нешто измеѓу плава и кафеава. Се мислам за Студио Вељанова . Дали некој бил таму или пак ако сте задоволни од друго студио да ми предложите
здраво девојки, дали знаете салон во околината на ѓорче, влае за шминка и фризура да ми предложите или пак девојче што оди по дома ви благодарааам
Искуство со Hairmony студио Аеродром, конкретно за фризура и шминка или предлог друго студио наоколу?
Случајно да не знаете како се вика фризерското студио што се наоѓа зад Бисер во Аеродром како меѓу згради на приземје?
Eve vi go vasiot Oktay. Se slikal pred crkva bo Beograd I go izbrisal krstot na fotosop. Pa vie pak idete I pravete frizuri kaj nego.
Zdravo jas bi sakala da odam kaj nego za nijansiranje pa ako mozhesh da mi kazhesh do kade vi bila dozhinata na kosata, bidejki mene mi e do gradi, i me interesira dali cenata mu zavisi od dozhinata
И мене ме интересира, дали наплаќа според должината на косата? Јас прашав ми рече од 3000-5000 зависи, па не знам сега одприлика колку би ми земал. И како сте задоволни од кај Адо секако?
Здравооо. Сакам да правам balayage, ноо не знам каде. Имам светло кафеава боја на коса па прамените сакам дами бидат нешто накај caramel. Прво фарбање ќе ми е. Читав на форумов најмногу се споменувани Октај и Адо. Ме интересира кој е подобар? И поевтин... И ако има некој друг со добро искуство ако може да ми каже... Ви благодарам однапред. Поздрав!
Јас ти го препорачувам Станче.Пиши му на инстаграм ,прати му слика од косата и прашај го за цена.Прати му каква ти е и каква сакаш.