Luge dali e mozno tolku da se ripnati cenite po frizerskite saloni ?? Farbanje koren i strizenje 2000 den na mesta kaj sto prasav
Be you , позади бисер, над тинекс 022455057 прашај ги, ја пред некој месец бев да не смениле цени , не верувам али за секој случај.
Зависи од должината, мене ми има земано од 500-700 ден. Кај повеќето фризери како Бубе шишање и обликување е 700
Девојки, најтопла препорака - Станче Кипријанов - Карпош. Инста @studiostancekiprijanov Многу фризери сменив, за мене он е најдобриот. Културен, прељубезен и не е извикан како некои и ќе ви даде искрен совет. Целосно посветен на работата. Целосна трансформација за 8 месеци - здрава коса, прекрасна боја, ја одржувам со преливи. Презадоволна сум.
Дебил. Колку е прост. Се слика пред црква па брише крстови. Немам коментар со кој би ја опишала глупоќава . Кај Октај никако, за тие пари не вреди. Нити ми направи тоа што сакам, ни ништо. Косите што ги гледаш на инста и во живо не се исти воопшто, бар мојата не беше. Еднаш бев и толку.
500 денари шишање ( миење, фенирање ) Косата ми е малку под раменици ми зема 4000 за шатирање ( во цената влегува и првиот прелив кога ќе одиш подоцна за обновување, осветлување жолти прамени ) Најдобро оди си дирекно да ти ја види косата и прашај.
Не ми текнува у кое студио, прават тестирање на квалитет на влакно со едно апаратче. Била некоја? Ако да, како сте задоволни и која е цената?
Да… ако он те шиша, а не некој од вработените толку ми зема. Не знам за ако не те шиша он колку е, сигурно малце поевтино.
Ве молам за предлог фризерски салон околу Веро Тафталиџе/ Драмски театар за потстрижување и фенирање?