Може да ми кажеш име на студио или нешто поконкретно? Наспроти градинката има само едно студио Cool мислам... се наоѓа како во гаражите со скали надолу...
Добро е, ве читам сега со новиве цени а јас мислев дека само мене ми тресат цени од ракав по фризерскиве салони. Секое одење по 100че поскапо ми наплаќаат а никаде нема ниту ценовник истакнат ниту пак те известуваат за поскапувањата. Откако ќе те заврши ти ја кажува цената. Па не е сеедно да скокне шишање од 600 на 900 а да не сум известена, можеби друг салон ќе одберам за таа цена. Фискална сметка пак е научна фантастика, никогаш никаде не сум добила.
Ми се појави на инста Kat'N Color hair studio дали некоја има искуство од таму? Конкретно ми треба за фарбање
Мене месецов ми кажаа дека е поскапено дури кога седнав на стол, а веќе жената почна да ме мие со шампон. Ужас. Фискална ниту јас никаде немам добиено, и не знам зошто е толку тешко да даваат.
Најчесто фризерите што ве прават се газди на салоните и они одлучуваат околу цената. Ако мислите дека е нешто многу тешко да се сменат цените во каса, не е. @wannaBeMomma, данокот кон државата е секој месец ист во зависност од платата. Сакаш куцај, сакаш не, парите пак мора да ги дадеш. Периодов сите ќе поскапат, не е ништо срамно да си прашате кога закажувате дали сѐ уште е истата цена.
Далеку од тоа да е срамно да се праша, туку фактот што се прават на три ипол. И после очекуваат да одиш наредно. После поскапувањето, чисто се сомневам. Вака-така скоро секоја знае дома да се среди. Короната ја поминавме и се средивме, па за ова.
Да треба да се прашува. Најлесно е ценовници да се објавуваат на соц. мрежи ама не им одг така Во короната научив да се шишам сама рамно и да се фарбам
Дали има некоја од Битола да ми кажи искуства за кај Киклето и Владимир Патрон, стрижење и нијансирање и општо за нивното однесување дали ти кажуваат реално или само да ти ги земат парите?
Киклето на моја другарка и ја упропасти косата, ја нијансираше, кога излезе метла, па беше на друго место да и ја попрат. За патронот сум слушнала само пофалби од стрижење до фарбање, за цена да споделам не знам
Феминки ако може предлог за фризер што работи во недела, а да е лоциран во Капиштец, Центар или Водно тој реон. Ми треба за фенирање
Имам плава коса и од фарбата ми е доста оштетена препорачајте ми фризер што прави олаплекс третмани, како сте задоволни и цена.