Сакам да правам прамени на косата, ќе мора со бланж и морам да најдам добар фризер, досега немам правено ништо на косата страв ми е да не ми ја оштетат многу.. фризерите работат со разни професионални брендови dikson, schwarzkopf итн. според вас и досегашни искуства на кои брендови да обрнам внимание, будејќи имам видено девојки на кои што косата им изгледа катастрофа а пред 5 дена правена...
Јас кај Адо во Hairdo ја правев многу убава ми искочи и минимално ми се оштети, сега нормално со бланш ја прави и после тоа ке мораш повеќе време и со добра козметика да ја третираш за да ти биде убава. @ScoutGirl ти препорачувам, не се мисли супер ке ти искочи, јас имам трауми од фарбање, со плачки сум искачала од фризер ама тука супер, задоволна сум ептен!
Здраво девојки, ве молам да ми препорачате добра фризерка за шатирање во околина на центар со пристојна цена
Здраво Да не беше веќе да се шишаш?Ако да те молам кажи ми за цена и дали си задоволна?Би сакала да одам деновиве..
Постои ли уште некој што шиша за 300 350 ден? Ако има такви пишете ми некоеСмачено ми е веќе за рамна кратење 5цм да давам 500 ден.
Нема или бар јас немам сретнато. А и 10 на 10 нека е за ф*кинг рамно шишање се умислуваат мислиш кој знае што прават.
Има, во Пржино мајка ми оди кај една жена за шишање, зема 200 денари. Но како што рече @edna_malecka маалска фризерка е и јас се омам шишано мн пати кај неа, супер е
Мојов фризер/бербер како сакате наречето го во неполна година дури два пати поскапи од 150 денари на 250, па дури и миењето од 50 на 100 го направи. Па да му се плукнам.. не прам невестинска фризура.