Била ли некоја на шишање кај Станче периодов? Дали му е истата цена 500 денари или и он има поскапено?
Јас последниот пат за шишање платив 900 ден. Па што е многу многу е. Рамно, ништо посебно. Не можам неколку години некој добро да ме ишиша да најдам... Сега сама се ишишав со машинка на рамно, ја испеглав, се средив. Од назад ме поправи сопругот и прееезадоволна сум, веќе не ни одам на физер, ќе ја растам уште подолга. Ем немам ни нешто време посебно.
Работат ли добро во Be you? Во смисла дали добро фарбаат, шатираат, осветлуваат, во тек се во трендовите, во однос на шишање и слично. Навистина ми е потребен добар фризер/салон во Аеродром, кој работи професионално и секако цената да не е повеќе од половина просечна плата.
За шишање во Би Ју кај Кате само. За фарбање корен може, ама за посериозна промена не ти ги препорачувам.
Не знам дали локациски ќе ти одговара но јас го препорачувам Влатко Инстајл во Ново лисиче. Миење потстрижување и фенирање ми наплаќање 300 ден (ова пред два месеци).
Благодарам. А, дали е добар за фарбање, шатирање, сакам да направам подрастична промена? Благодарам. Баш сум и за промена подрастична, па ми користи доветот.
Кате ќе те праша најпрво преку кој доаѓаш, и тоа неколку пати. Првиот пат ќе бидете презадоволни од шишањето и односот, а после две три одења само за шишање повеќе нема да сака да се замара со вас. Сами ќе сфатите дека не сте добредојдени само за шишање ако не оставате добра сума месечно. А Влатко ин стајл по Нова Година е 400 денари.
Колку пари, толку музика Тоа е моето искуство. Ај, за обично фарбање и кратење може кај некој неискусен, ама прамени никако! Многу лесно можеш дупло да платиш, оти ќе треба да одиш кај скапите на корекции Јас кај Дарко одам. Според овие критериуми тука, скап е.
Девојки кој има искуство во hairdo и hairhouse колку би било чинело балајаж на ваква должина на коса? И кои се подобри? Сакам да си ја направам таму, ми се допаѓа како работат од тоа што имам гледано нивни слики, но во дилема сум да не е премногу скапо, ако имате директно искуство би ми било од помош ☺️
Здраво Дали некоја од вас била во Мафина ДВ во Влае на шишање/фарбање/шатирање да сподели искуство. Една од ретките е што ги има споделено цените на фб и инста