Јас пред 10 дена за прв пат се шатирав во Хаирдо и искрено имам само пофални зборови. Сум била во Студио Мио кое на никому никогаш не би го препорачала затоа што немаат врска од шатирање и ми ја уништија косата. И исто кај Октај од кој што не сум задоволна ниту јас ниту мои пријателки. Гледаат само да ти ги земат парите и ништо да не направат како што треба. Најтопло ги препорачувам Хаирдо за тие што сакаат да прават балајаж или да се шатираат. Инаку за да се задржи бојата потребно е да се оди неколку пати на прелив, можеби заради тоа ви паднала.
Станче за коса над рамена спомна цени од 4000 - 4500, ама не знам дали ако е погуста косата може да отиде и над тоа.
Здраво девојки, предлог фризерко студио во Битола за фризура за свадба? Некој што навистина знае да го направи она што ќе го побараш. Фала
Може ли да ми кажете ако знаете, другарка бара курс за фризер, да оде кај некој фризер на обука. Околината на Валандово, Гевгелија..
Кај Дадар работеше Ивана, одлична фризерка, прав уметник е девојкава. Но, си заминала оттаму и не знаат каде работи сега. Некој да не има инфо? Со црна коса ѕифт беше, со шишки.
Станче е врв за сите што сакаат да прават balayage. Прекрасна услуга, сите се прељубезни, одлична амосфера и прекрасни резултати. После 2 недели доаѓаш на прелив тука ти ја фиксира бојата. Љубов...
Колку чини преливот? Дали трае долго бојата или треба да се прават корекции почесто? До сега не сум се фарбала, но изразив огромна желба, па се ова ми е ново и уште не сум се одлучила каде ќе правам, Станче ми е фаворит сега за сега. Ако имате повеќе инфо да споделите, би било добредојдено за прваче во темава
Секако, ќе одговорам од мое искуство. Јас се правев кај Станче скоро, после подолго искуство во друго студио. Одлучив да одам кај Станче затоа што ми кажаа дека многу се посветува на клиентите и работи на квалитет. И во тоа се уверив. Мене ми беше косата скоро па жолта пред да отидам кај него, ме правеше balayage од почеток со нова боја со 2% хидроген, за тоа ми зема 5.000ден. После тоа 2 недели отидов на прелив за да ја фиксира бојата за тоа 500ден. меѓутоа вклучено е во претходната цена. Косата како сега никогаш не ми била поубава, а јас никогаш со повеќе комплименти. Поздрав и секое добро.
Девојки знаете ли кај се наоѓа студиото на Октај (не ја знам новата локација ) и која е цената за шишање ?
Zdravo devojki Ve molam da mi preporacate dobar frizer za sisanje, samo ne Dior posto cel zivot se sisam tamu, i ne toj odvratniot oktaj, drugo se može vo okolina karpos i centar pozz Po moznost maski frizer Hairdo, daron i slicno.