Zdravo devojki,dali nekoja ima sto od temna kosa uspaeala da ja farba posvetla ete barem do smegja da stogne nemora plava.celo vreme se farbam.crnma sega ne sum farbana skoro godina dali nekoja uspeala i vo koe studio ako ima nekoj slicno iskustvo
Шишање кај Адо или Станче? Сакав да идам кај Станче меѓутоа многумина ме предомислуваат, не биле задоволни од него
Јас од црна фарбана, светло кафена најпрво ја направив. Бланш се става и немаш гајле. Ова го правев во студио Инфинити во К.Вода
Конечно бев да се шишам вчера во Social Hair Salon и презадоволна сум да ти кажам.Цената е 600ден за шишање миење коса и фенирање.Поздрав
Добар ден девојки дали знаете во околина на Кисела вода, Аеродром, Центар дали има фризерско студио што може да ми направи фризура со некоја надградба што после се враќа , и ако не знаете тогаш само да ми препорачате некое фризерско студио за фризура за свадба во Аеродром? Ви благодарам
Девојки дали може предлог за некое маалско фризерско студио со пристапни цени во околина на Центар, Дебар маало. Ми треба само за фенирање, стварно ми е скапичко да давам по 400,500 денари два до три пати неделно
Мона сити фешн побарај ги на ФБ, веднаш до Соборен храм. Фенирање е 200 или 250 ден., не знам точно. Јас уплаќам пакет од 700 ден. што вклучува 5 фенирања месечно.
Која е цената за нијансирање на долга коса кај станче, hairdo, hair house, сите ли се околу 4.000 и кој е подобар според вас. Може и предлог за поевтино
Здраво, може ли препорака за фризерско студио/фризер за добри свечени фризури и прикладни цени за истите во/или близина на Порта Влае?
Здраво, препорачајте ми фризер за бланширање на корен и фарбање и како се движат цените. Карпош, влае, центар