Девојки здраво. Итно ми треба солиден фризерски салон во Битола по можност поефтино, значи само за фризура.
Здраво девојки, ако може некоја да ми помогне за следново, сакам да закажам балајаж кај Станче, дали работат и други кај него па да напоменам дека сакам он да ме прави или? Благодарам
Секако дека работат и други, ама магијата на балајажот (сенчањето) тој го работи. Јас сум презадоволна, од мене топла препорака. Конкретно за балајаж, за друго не би знаела да кажам.
Некој да ми предложи добро студио за фарбање во Кочани (а да не е Заов), а може и околината (Штип)? Благодарам однапред.
Здраво на сите! Итно ми треба препорака за фризерско студио за balayage. Кај станче, hairdo нема термини. Кај Октај немам намера да одам. Ве молам кој што има добро искуство за balayage конкретно од било кој салон во Скопје нека каже, би Ви била многу благодарна. На пример Cut and cut studio ili hairstudio Uniqe?
Женски препорачајте фризер за шатирање во аеродром За шишање бев пред нова година во лејди с добро ме ишиша ама сега за шатирање не прочитав мисчења за таму па ми е страв
Девојки Здраво! Да ми препорача некој добар фризерски салон за невестинска фризура во Струмица? Прашував во Doll House кај Давид Карадачки али во пакет оди шминка и фризура и не ми одговара.