Мислиш на она студио карши хотел Русија? Баш сега гледав таму ама не прочитав дека имаат фризер. Инаку, ми треба фризерско студио во Аеродром, ептен се напрчија сите летово кога имаат работа.
Да да Се шишав таму ама за шатирање сега бев во icon hair кај еквилибриум Ме среди, ме ишиша, ептен убаво работи, газдарицата е и фризер и посветува внимание, сепак е нејзино
И мене ме интересираше кај се наоѓа точно студиото на Станче Кипријанов, само одговоров ич не ми помогна. Не користам инстаграм. На мапс не покажува локација. Ако можеш пиши точно, не сме сите инстаграмџики.
FRIZERSKO STUDIO -DIVAS.vo kisela voda ,kaj tehnickiot,ima i kozmeticar za depilacija i za nokti pravenje,i so pristapni ceni.Najdobri se,i deckoto sto raboti e mnogu inventin i razbira.
И мене ме интересира за Cut and cut, дали некој бил за прамени,фарбање итн. и како се задоволни. Се имам шишано кај нив и сум многу задоволна. Во Hairdo бев скоро, шишање ок, прамени (боја) ни приближно до она што го сакав, а покажав слика што сакам.
И јас незадоволна од Hairdo, за шишање е океј ама нијансирање воопшто не добив како што сакам. Ме убедуваше дека со преливи ќе стигнеме до таа нијанса, 6 пати бев за прелив бојата си остана така тужна. Сега наредно го меркам Станче, здравје кога бебе ќе наполни 18 години па да ме пушти.
Јас искрено не бев за преливи, иако требаше да одам, зашто немаше шанси да го добијам она што го сакам, искочив плавуша, а сакав некоја лешник нијанса
Топла препорака за Станче, моето искуство е позитивно. Вадев црвена боја, го надмина моето очекување. На крај имав едно праменче шо беше со жолт сјај, цел саат после работно време остана за да ми го среди, иако инсистирав да си одам дека не ми смета, не сакаше да ме пушти така.
Imase edna clenka mi preporaca edna frizerka sto raboti so siinot na posledna 45se vika ilina frizerkata Ke moze li da mi kaze nekoj kaj potocno bila prefrlena vo mazari ?? Da ne lutam ne ziveam tamu a sakam da idam kaj nejze mi kazaa deka bila odlicna
Дали би ми излегло повеќе од 3000 ден обично фарбање (без бланш, без прамени) и шишање? Заборавив да прашам кога закажав, ама јас мислам нема шанси толку многу?