Препорачајте ми фризер што ќе може да ми направи ваква нијанса. (Не да излезам од салон чоколадно кафеава, портокалова, плава и сл.) Однапред благодарам на одговорите
Тоа да одиш да преговараш на лице место. Да те види професионалец каква боја на коса имаш, каков ти е природниот пигмент на косата, дебелина на влакно, квалитет на самата коса.. Па да ти кажат дали и како може да добиеш нијанса каква што сакаш.
@IRBBB Па да, ама кај кој професионалец, тоа прашувам Предложете ми некој што навистина знае да работи, бидејќи не сакам да дадам 4000 и да не сум задоволна.
Извини, не те сфатив добро. Дека имаше слика со нијансата прикачено, затоа така ти одговорив. Јас сум многу задоволна од Станче, пишував и погоре. За други немам искуство и не би знаела да кажам.
Zdravo ve molam preporaka za frizersko studio vo okolina na vlae koe raboti vo nedela za svadba mi treba
Zdravo na site Dali nekoja od vas bila vo salonov da spodeli iskustvo? Konkretno za nijansiranje na kosata sum zainteresirana. Blagodaram odnapred
Препорака за фризерско студио во Аеродром или Ново Лисиче имате? Лиска само го знам од тој реон. Само за рамно шишање, нема преголема филозофија со мојата коса.