Имаш искуство со Лиска? Пред некој ден ги прелистав на инста, вака океј ми делува. Сакам нијансирање да правам и за шишање?
@viniMini Не сум некој репер ја за шишање, бидејќи рамно ја шишам косата. Миење, сушење и на крај со машинка ми ја скрати косата рамно. 600 денари чинеше.
Sakam da go spodelam moeto iskustvo so Social Hair. Imav zakazano uste na 12 ti za svadba vo nedela na 21 vi. Im pisav na insta so napomena deka mi treba za den nedela na sto tie odgovorija deka vo nedela rabotat samo so odnapred zqkazani termini. I ok ostaviv svoi podatoci po nivno baranje i rerminot bese dogovoren. Na denot na svadbata ne samo sto bea zatvoreni tuku i ne odgovaraa na tel povici. Otkako im pisav deka se krajno neodgovorni i deka ke bidat objaveni mi vratija drsko i bez nikakvo izvinuvanje deka salonot vo nedela ne raboti i deka trebalo da se ostavi kapar toa bilo nivnata politika na rabotenje. Pa jas od kade da ja znam nivnata politika na rabotenje ako nikoj ne mi go napomenal toa nitu pobaral od mene da ostavam kapar.. No ocigledno polesno e koga si vinoven da baras izgovori otkolku kulturno da se izvinis. Edno golemo NE za niv
Каде би ми препорачале шишање и фенирање, со можност за некој третман во реон Бутел-Чаир? Ми треба малку обнова и шишање на краевите и совет за стилизирање, бидејќи имам природно долга црна коса... Благодарам
Бев кај Дарко во Hair House и излегов од таму божем со кујнски нож да ми ја сечел косата. Никад више.
Искрено, не знам да ти кажам. Можеби некоја од другите феминки знае. Или па јави им се ама не се баш услужливи.
Предложете ми студио во Штип, од кое сте задоволни. Потребно ми е за класично еднобојно фарбање, ништо комплицирано. Однапред благодарам на одговорот
Јас и немам убаво искуство. Бојан лошо ме ишиша и со дифузер ми ја исуши косата. Дома кога ја измив и ја исправив, цела бев со прамени што стрчат и морав сама да се досредам. Исто и хигиената не му е баш на завидно ниво.