На самата улица - повели мапа https://www.google.com/maps/d/viewe...&ll=41.11243988614084,20.806644576663977&z=19
Препорака за некој добар фризер што стварно добро шиша? Имам закажано во Хаир До ама цел месец не можам да чекам.
Не. Никола Парапунов. Кај тинексот стара телевизија. Прашај ќе ти кажат. Прв пат ми е да одам кај Станче. За 4-5 дена имаше слободен термин.
Леле, немам појма. Сигурно има. Јави си се ти утре на бројчето и ќе ти кажат они што како, кај се наоѓа, за термини и остало. За шишање, супер ме ишишаа. За шатирање и фарбање, незнам, не сум била, ама жени се фалат.
Дечки знае ли некој колку чини шишање и фенирање, а може некој третман во Хаир До салон и кај Октај? Сакам да ми ја средат косата некој што се професионалци бидејки ептен ми е за никаде?
Да ти кажам од искуство ниту еден од овие 2 не е професионалец, џабе фалење и џабе толку пари. Следно кај Станче имам закажано, ќе видиме како ќе се покаже, ако не жими се сама ќе почнам да се нијансирам и шишам. Кумановки, студио Мистик исто добри слики вадат по нетов, некоја искуство од нив? А и "добра" цена ми кажаа, за нијансирање (кон плавуша) 5000ки. @stsmua05 ти можеби ќе советуваш
Добри се Мистик за плавуши исто и Badstyle фризер Дамјан ептен е пажлив у работата можеш да прашаш кај него јас таму се средувам.(не сум плавуша)
Предлог за добар фризер за Балајаж понудете, и да не бара 6000 по можност, мојата отиде на Малта оа морам да барам нов фризер
Frizersko studio DIVAS ,KISELA VODA,za balajaz , kako mi napravija ne mi se veruvase deka kako na slika ke ispadne,bidejki i odnesov slika i epten me pogodi.