Здраво женски ми треба предлог добар фризер за шишање во Аеродром. Исто, дали некој има искуство со Салонист?
Toa zavisi od dolzina na kosa,kakva imas pokratka ili dolga,ama se dobri i so pristapni ceni za razlika od drugite,i rabotat so orginal i ubavi farbi..Imas vo istiot salon i za nokt,i ,za depilaciaj,jas izlagam komplet sredena od tamu.Frizerkata se vika SUZE,ima i decko eden raboti ,ne znam kako se vika.
Хаир до не би ти препорачала, два пати бев, првиот пат ми се падна една ме направи убаво, вториот пат како кубана кокошка искрено, а имам бујата и долга коса. Октај би ти го препорачала само за фризури.
Како се цените и каде се наоѓа? Имам многу слаба коса, па сакам да направам некоја фризура што ќе одговара на мојов тип на коса.
Дали сте биле во скоро време во Диор во Автокоманда ? Јас си закажав за таму, дека ми е најблиску, ама по телефон ме прашаа каква ми е косата затоа што фризерката не шишала кратка коса И сега ме ставија во мисла да не се зафркнав малце што закажав таму?
Всушност многу убаво поминав. Девојката навистина ми се посвети и се потруди да ме сфати како сакам да ми е шишана и исфенирана косата. Ептен сум задоволна.
Женски кој е главен во балајаж и сл што не им ги знам имињата ? За човек како мене што фарба не ставил до сега кажувајте кој се разбира стварно