Предобар, сум сменила неколку маалски и од сите сум била упропастена. Убаво знае да шиша и лично ми се свиѓа и односот, ми има давано совети за косата, за нејзиниот изглед а и вака општо. Одам година ипол две кај него и секогаш другите ме спремаат или завршуваат, а он само ме шиша.
Јас бев пред 2 години, убаво ме направи баш како што сакав но ми зема над 4000 што реално ми беше скапо.
Предложете ми некој што шиша убаво во Скопје, цената не е важна. Не ми треба некоја посебна фризура неко чисто да знае да и даде убав облик на косата и да не крати 10 цм наместо 4 цм. Читам станче го/ја фалите? Каде се наоѓа?
После Сити Мол, кај Тинексот. Јас толку доверба имам стекнато во него, што он е единствениот на кој му кажувам: крати колку што мислиш дека треба
Tolku se naduvani cenite da ne e normalno znaci…6200 den za bayalge i toa sakav povekje nijansi na kraj ispadna deka samo edna nijansa e upotrebena …devojkite se katastrofa neznat da rascesluvaat kosa namesto od kraevite da pocnat tie od korenot leleee neprofesionalni a i plus taa cena 6200 bese so -20%popust znaci 7440 inaku trebase da platam tamu moja noga vekje NIKOGAS Sega da vidis kolku zimaat kje se mrdnes covece za baylage mi zemaa 6200 i toa so -20% demek za Black Friday mene ne me napravi kako sto sakav
Е и мене ми треба некој баш таков . Ке те замолам само ако сакаш да ми пратиш контакт од него во лп и ако има фб страна. Фала ти многу
Предлог студио за балајаж во Скопје, ама со малку понормални цени, а не 5-6000 за кратка, густа коса.. ?
Здраво, ве читам за некој Станче па да си ја пробам среќата. И така две години сама си се шишам, па не сум лоша. Каде се наоѓа Станче, дали на Партизнска што дава адреса на гооле или на друга локација е?
Не ја гледај таа ликација на google, од инстаграм линков кликни на локацијата и ќе ти даде - Никола парапунов е улицата https://instagram.com/studio.stance.kiprijanov?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Јас бев кај Станче, не е лошо ич, меѓутоа Адо многу подобро и побрзо ми ја среди косата. Екстра густа и многу дебело влакно имам. Ама па е каде каде пофин од Адо, приземен многу. Само таа мајка му беше страшно мрзлива искрено, 3 пати и рече да стане да ме суши, си скролаше на телефон.