Здраво женски, сакам да правам афро фризура со минивал па да ми препорачате студио каде нема да ми ја упропастат косата и истата ќе стои Обожавам ваква коса Се надевам дека има некој и кај нас што знае да ја направи и ќе изгледа убаво.
Дали некоја купила било каков купон од Групер за стрижење? Дали препорачувате некој салон од таму? Мислење, совети и сл. би ми биле од помош.
Некоја членка од Битола да ми препорача добро фризерско студио за фарбање што нема да ми ја направи косата како метла, и со прикладна цена, а не да давам над 100 евра за обично фарбање. Некој што работи со квалитетни фарби
Сена од Чаир. Унаказена сум. Си ја сакам косата назад. Ужас. Погрдо никогаш не сум била потшишана. Се договараш за должина ти покажува колку ќе шиша и после тоа гледаш дека ишишала 3 пати повеќе. Значи од коса до половина сега сум со коса до рамена. Заобиколувајте го во широк лак салонов.
Разлистував и наидов на ова. Истото и мене ми го направи. Јас па двапати бев. По 5500ден ми наплати. Нема ни фискална ни знае што прави. Гратис не идам таму веќе.
Дали некоја правела балијаж во Сашо и Мики ексклузив? Или да ми предложите добро студио во околината на Аеродром, Ново Лисиче. Кога веќе давам толку пари барем да вреди. Спојлер: Слики пример
D&D ќе ги најдеш на инстаграм и ќе се јавиш на бројчето да ти закажат за од февруари. Се селат кај балонот, позади школото Блаже Конески, затоа не работат јануари. Или евентуално да тркнеш месецов, ако ти е итно и ако имаат термин до Штип , да те средат, истото студио е. Зависи од должината на косата, ќе ти наплати отприлика 4000-5000, ама нема да згрешиш.Ќе те направат поубаво о то што си замислила и очекуваш.
Moze li da mi kazete vo Aerodrom kade ima dobar frizer za shishanje I feniranje, okolu Skopjanka toj reon.
Здраво на сите, каде можам да завршам курс/обука за фризер или некој фризерски салон ако има потреба од помошник ученик (не барам да биде платено) се извинувам ако не е за тука темата но не можев да најдам каде да постирам. Ви благодарам