Единствено што ми фали од животот во Скопје е Станче. Редовно бев кај него уште кога работеше во Волково. Од свадби, од матура, дупломска, фарбање, шишање, све кај него бев. Реков никогаш фризер нема да сменам, ама сега ми е далеку да одам редовно кај него на фризер. Кај што сум многу ми е тешко да си најдам фризер/ка ко што треба. Ама многу е поскапен. Мајка ми редовно е кај него и сите што ги знам вака,алал да му е. А мајка му од стално е таква. Тоше, брат му е исто добар, ама тој е само за мажи, ако не грешам.
Здраво, препорачајте добро фризерско студио во Охрид? Ако знаете и за масажи, друго е кога ке ти кажат, каде сте задоволни?
Devojki preporacajte stvarno dobar frize vo Gjorce i okolinata, pred dce nedeli se sisav i epten mi ja zafrkna kosava, nemozam da se gledam. Moram da ja opravam
Zdravo, dali moze li da mi preporacate dobro studio za farbanje vo Skopje kade cenite se prifatlivi. Sakam da se farbam ginger boja, dosega se nemam farbano
Мене ми се имаше баш погодено една девојка во студио Вики, карши црквата, од другата страна. Се викаше Дафина или Делфина. После отиде на трудничко ама мислам дека е вратена до сега.
Кај Косич некој да не се има шатирано или балајаж да има направено? Дечкото го препознав кај Станче работеше едно време, ама повеќе за миење/фенирање.
Јас сум многу терсене кога станува збор за косата.Сакам да ми е уредна и нити едно влакно да не ми стрчи. Моментално одам во Студио Сандра кај Светле и топ ми е. Кратко се шишам (за полесно да ја средувам) дури и во Декември се шишав кратко домашните и луѓето што ме знаат . Јас
Се наоѓа над ова Термо Систем, само оваа слика на гугл мапс е од 2014. Ако збориме за Станче Кипријанов.