Јас бев презадоволна од него се до последниот пат. Аууу страшно ме ишиша, ништо комплицирано, напротив едноставна фризура. Не знам што му се случи, ама едвај ме поправија после тоа и тоа мораше на 2 пати да ме корегираат. Одамна одев кај него, сум правела и балајажи и на месец дена претходно закажан термин морав да почекам да исфенира некоја муштерика што имаше закаснето и дојде дури после мене. Според мене но-го пристап. Барем да ми се исплатеше. Уште ми се плаче кога ќе ми текне како ме упропасти. До лани само тој шишаше. Ема работи кај него во салон, ама посебно си се.
Кај Дарко се шишам. Мислам дека само он шиша. Мене ми зема 700 за шишање. Со години се шишам кај него, мене ми е супер. Мене ми закажуваат за една недела отприлика.
Исто и мене ме интересира, сакам да си закажам. И ако може некоја Феминка контакт да пише супер би било.
Досега само тој ме има шишано и со други клиенти шо сум сретнала само тој шиша. https://instagram.com/studio.stance.kiprijanov?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Zenski zdravo. Predlog za frizer koj dobro sisa. Ve molam od iskustvo zoshto pred izvesen period mn mi ja unishtija kosata pri sisanje.
Зависи колку пари сакаш да дадеш, јас имам одено во кисела вода во new cut (зема 250ден ама одлично шиша иако е маалска фризерка). Оди во infinity исто во кисела вода. И имам одено кај фризерка што работи во зградите карши средно економско. Они се поскапи за шишање ама супер се. Не сум била кај станче или некој од тие попознатите фризери во ск бидејќи барем за шишање ме немаат утнато овие што ги набројав.
Јас се шатирав лани таму, океј беше, само добив впечаток дека е позаинтересирана кога правиш некоја драстична промена (такви и се и сликите на инста) И кај три бисери е, не во бисер
Дали е зборлива? Т.е. Дали знае што прави и те слуша што сакаш да направиш? Косата ми е сензитивна и сакам мојата историја да ја има на памет додека ме фарба, за да не испаднам ќелава..
Zdravo zenski ako moze da preporacate dobar frizer za sisanje okolina Centar, karpos, imam dolga kosa do polovina sakam da se sisam poludolg bob, sakam ubavo da me sredi pozz
Дали некоја има искуство со Social Hair Salon или со Icon Hair & Makeup? Конкретно за балајаж ме интересира
Дали некоја од вас се шишала и шатирала во студио Елит? Ги гледам на инста убаво работат, па ме интереситра како се со цени
Ако мислиме на истиот фризер (кај Вучко), колешка моја се шиша и нијансира кај него и ми се свиѓа како ѝ изгледа косата. Јас само се фенирав неодамна таму и дечкото ми остави фин впечаток. Се мислам да му дадам шанса, ако отидеш наскоро баш пиши како ќе пројдеш.