Zdravo decki. Imam temno kafena kosa, do ramena mi e. Sakam da se farbam, bez mnogu da ja ostetam ako e cozmozno. Sakam nekoja kafena boja so crvenkast sjaj taka nesto. Ne sum farbana do sega, pa ako moze sovet koja e najdobra farba, od koja ste zadovolni i dali ke bide tesko za odrzuvanje dobar frizer vo vlae/hrom a da ne e milka od glamour od porta
Zdravo, sakam da prasham dali nekoj ima iskustvo so Dime Stojanovski Hairstylist vo smisla shishanje i osvetluvanje so balayage?
Ако е тој некаде кај факултетот за туризам (барем таму беше пред едно 2-3 години) јас не сум нешто воодушевена. Јас не бев за бајалаж туку шишање и шатирање ама ни шишањето нешто ме погоди а за шатирањето па ич. Ми продаде некој муабет држ недај без бланш со капа и на крај дома сама боље ќе се направев
препорака за во аеродром за шишање, ништо посебно едноставно форма да и даде на косава и редовно да си одам за одржување, без степени без дополнителни побарувања и цени доколку знаете, дека реално 600 ден веќе ми е скапо за така... може и околина на универзална
Здравоо. Ќе може да ми предложите фризери (реон Центар - Аеродром) кои работат недела? И кои се со разумни цени при правење на обични фризури, а не до плафон цената за едно репче
Да,за шишање ми е. Кај се наоѓа тоа? И да прашам,дали цената на шишањето се зголемува од тоа колку ти ја крати?