Јас бев летото во икон хаир кај еквилибриум и убаво ме направија,ама скапичко ми зека,4500 за коса до рамена Последно само за шишање бев во лиска во ново лисиче и задоволна сум како ме ишишаа,види на инстаграм кај нив за друго
Препорачајте ми фризерско студио за фризура (пунџа обична, лабава), ама да работи недела и од 8ч најрано?
Станче 1000 само за шишање зема? Уау, а за шишање и благи локни колку ќе ми земе? И јас закажав кај него за втората недела од мај, првата недела од мај ми рече не работеле. Не потенцирав дека сакам кај него, па ќе ве известам кој ќе ме шиша и како ќе поминам
Локните ти се во цената, кога ќе те ишиша те прашува дали сакаш виткана или права да ти ја направи. Иначе само он шиша
Здраво, кој одбирате да ве шиша во бубе студио ин и дали сте задоволни тие што сте правеле трансформации со шишки?
Social hair salon: им пишав на инстаграм колку пари е целосен олаплекс третман, велат 1500. Закажав, отидов, ми направија третман. Одам на каса, ми вели 2000. Викам на инстаграм ми кажавте 1500. ‘Ааа не, тоа е само за шампон и маска, ние ставивме и масло и регенератор итн итн’ No comment…