Извинете Станче има жена??? Во шок сум Инаку бев пред некој ден и супер ме ишиша, го препорачувам за виткани коси. И да, 1000 денари е шишање + исправување/локни.
Денес во Social hair, Капиштец ми утнаа термин за 1h покасно ме запишале од договореното, на оставен капар. Па и си работат лагано, без притисок ... уште непочнат ми го уништија денот. Фризурава просечна, на брзање ме помина
Cut&cut рецензија Добро шиша Диме - густа коса знае да спастри. Однос мех, така малце ароганција и напетост и нешто што не ми се свиѓаше е што чекав измеѓу друг да дошиша па мене да ме доврши - скоро два саати бев таму. Цениве им се исто хаос, пишува од 700 - 900, ми наплатија 1200, а ништо дополнително не правев. За нијансирање максимум до 4000, кога се консултирав ми рекоа 6.000 - 7.000. Фризура рамен боб, ништо спешл. Адо останува уште прв, и за брзина и шишање.
Мене ај што малце криво ме ишиша на времето, ме исфенираа девојчињата, не ни дојде да ме провери. Требаше ли да станам да го молам да ме корегира? Ха. Затоа уште еднаш таму Никако. И 700 ден платив пред 5 години кога не беа толку послапени цените.
@Калатеа јас му пишав ми врати дека шишање со фенирање е 1000 денари, а ти наплатил 1200 мислам дека не е коректно, значи не му е фиксна цената
А не ме ни праша дали сакам фенирање или само сушење, јас претпоставував дека е обично. На таблата ни 1000 не пишуваше, помалку беше. П.С после прво миење катастрофа е гледам позади.
Хеллп, дали знате некое фризерско студио што става надградба за невеста, т.е ми треба надградба што денеска ќе ми ја стават и да помине свадбата а утре ја враќам? барам веќе цела неделаа, ме фаќа паника, имам прилично кратка коса, би сакала надградба зс тој ден. Фала виии