За Аеродром, до Железничка станица во редот згради по Скопјанка, топло ја препорачувам Лили од фризерски салон Лили. Прекрасно работи, од ѕифт црна фарбана ме престори скоро во mild плавуша, има ептен сенс за бои, уметник, мајстор, во вистинска смисла на зборот прав професионалец. И најважно, трпелива. Многу добро знае да даде корисни сугестии, земајќи го предвид тенот, возраста, тенденцијата за изгледот, но и трендовите, буквално е напред со се, а со цени прилично разумна и приземјена. Да не зборувам колку мила личност е и прекрасен соговорник.
Здраво женски, денес за првпат бев кај Адо во hairdo на шишање, и сум презадоволна. Баш како што му кажав да ме ишиша, односно му покажав слика, и исто ме напраи, дечкото стварно си ја знае работата и нема промашај. Комуникативен е, пријатен, со еден збор професионалец. Од сеа оа натаму не го мењам
Колку ема за шишање и нијансирање ако знаеш? баш сакав да се закажам деновиве но сакав да слушнам за цената ?
Феминки ве молам за искуство за нијансирање како сте задоволни од Hairdo и како е со цени ? И најважното како е со термини дали закажува за брзо или треба да се чека ?
Ја се шишав само, 1000 денари платив, во тоа е вклучено миење, шишање и фенирање какво што сакаш (на право или со локни)
Дали некој има тука правено балајаж да сподели искуство? И дали знае некој како им се движат цените за балајаж?
За било што, најискрена препорака за кај Адо, ама особено за нијансирање и шишање. Стално му идам со слика, една секунда ја гледа и не утнува никогаш, а ако мисли дека нема да ти стои или ќе ти се оштети, ти кажува од старт. Се чека бајаги, особено за шишање затоа што само он шиша таму. Јас обично закажувам минимум два месеци унапред, а овој период можеби и три ќе треба, затоа планирајте со време. Исто, не го менувам никогаш повеќе, идам скоро две години кај него, секогаш сум излегувала презадоволна и повеќе од што сум очекувала.
Јас кога се шатирав, ме фати 3000 само шатирањето + околу 1ка се друго - шишање, фенирање, фарбање пред нијансирањето и сл, затоа што имав 30 фолии. Ама за цени најубаво он самиот кажува на крај или на почеток да го прашаш колку ќе фати. На инстаграм се ,https://instagram.com/hairdo__salon_?igshid=MmJiY2I4NDBkZg== иако не објавуваат нешто многу.
Што е со цениве за нијансирање? Станче ми пиша 7500 . Кај други што прашував по 5000 или 6000. Значи косава ми е до раменици. Немам коментар.
Пфф, мене ми е ептен краток боб па исто толку ми рекоа, не се нормални Ептен немам убав тонер да најдам, одамна сама ќе се направев Има едни luxor beauty, добив пофални зборови, и биле поефтини малку.
Јас бев еднаш таму на шишање и шатирање. Фино работеше жената ама ме отру со трачеви и оговарање на газдата а прв пат ме гледа. Башка чекав на закажано во 10.00 она во 10 30 се појави. Незнам дали е истата од пред година ипол од прилика
Не се нормални . Разбирам дека е се поскапено ама ова е претеризам. Ќе најдам во друг град да се правам. Скопје мислиш Милано е. И ако некој ме цитира во Скопје сум родена чисто информативно да не пише некој иди од кајшто си дошла .