Инфинити студио во новата зграда спроти Шампионче, 500 денари и земаа на ќерка ми за шишање имаше коса средна должина само прашај за степен колку е https://instagram.com/cozmetichko_beauty.studio.n?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Plava sum, no 3 meseci se nemam farbano i odozgora na korenot sum katastrofa kafeava. Sakam za prv pat da odam vo Hair Shop. Sto mislite dali se skapi so ceni i kolku od prilika bi mi zemale za farbanje?
Си била ли сега скоро таму? Порано беше таа плавата типка со наочарчиња што шишаше перфектно, мислам и газдарица беше и се пресели во Лондон. Па студиото го работеше една девојка што и беше како помошник (скарана сум со имиња) што беше трудна. Кај нејзе беше така- така. Од Мај не оди, се породи. После тоа имаше некој две нови, прв пат ги гледам. Таа "поискусната" мислам дека е газдарица сега и нокти прави па не се мота нешто кај косиве освен инструкции што дава, а ваму едно девојче младо, покрупно, недоучено. Степенот ми го утна скроз, за бојата ич да не зборам, а требаше само коренот да го среди. И на двете пред мене им ги утнаа нијансите па као не знам зашто не ти фати убаво, а претходно како те правеа, дојди следната недела ќе те поправиме... Не знаеа ни колку да наплатат, па колку плаќаше претходно, па цените се поскапени... се на се многу разочарувачко. Сега барам друго студио, ако налеташ на добро пиши
@*Лорена* Немам појма која е газдарица , јас прв пат бев во 2020 летото кај нив зошто ми е близу, тогаш се шишав, вадев прамени, потоа бев почеток на 2022 менував од црна на плава и ок ме направија , летото лани се бланширав бев задоволна. Сега Велигденот, ќерка ми ја носев на шишање, за коса до рамена 500 ден ми зема. Јас од секогаш мислев плавата што беше трудна е газдарица. До сега задоволна сум била, сега на 29ти јули треба да одам за нокти и бланширање па ќе видам која е сега..
@*Лорена* Плавата што беше трудна Ивона е младата газдарица , инаку мајка и го има отворено салонот пред 20 и нешто години сега Кате старата газдарица не знам ни дали работи сеуште , а таа што замина за Лондон беше вработена кај нив работеше само нокти
Мене таа плавата што отиде во Лондон ме има шишано 3 пати- жената беше врв. Не сум ја видела нокти да прави, можда и тоа правела, јас не сум ја погодила ама впечатокот ми беше дека она е "шеф сале". Она кажуваше што да се меша, колку да се стави, ме бланшираше она- трудната фолии и подаваше. Од новиве ликови таму сега пишав како сум задоволна. Како и да е не се враќам таму. Гледам некое ново отвориле на Иван Козаров од рампа према економското во новата сива зграда од десна страна. Да не бил некој да сподели?
Дали некоја има искуство со нијансирање во Гламур во Порта Влае и како отприлика се движат цените за балајаж?
Дали некој има искуство со шишање во Cool Cut во Тафталиџе? Или препорака за добар салон во тој регион?
Infinity studio dali rabotat uste vo kisela voda? Gledav od tuka preporaki ama ne mozam da gi najdam ni na fb ni na insta…
Женски вие што сте се шишале кај Станче. Дали може после шишање да ми ја направи локни или мора да ме фенира ?
Zdravo zenski dali imate slusnato za frizerski salon Kolumbo negde vo Cair kaj zgradi mnogu dobro sisat stepen slusnav ali ne znam kade se naogja salon? Pozz
https://instagram.com/cozmetichko_beauty.studio.n?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Preimenuvani se, ova e profilot sega