дли има фризер во трговскиот Беверли хилс? околу работе ми е,а во потрага по фризер сум и би било фино да си најдам некој нов во оваа локација
Zdravo feminki, da mi preporacate, salon kade sto stvarno mozat od temna nijansa na kosa, da ispadne ubava, plavaa kosaaa vo Skopje❤
Постов е 5 месеци стар ама ако си била те молам да споделиш искуство како си задоволна и со цени како е
Бев, се шишав, али само врвовите, шишање и фенирање ми зеде 500 денари, сега прочитав дека се преместени, иначе се повеќе фризерки, не знам дали секоја има различна работа, или се годиш кај таа што е во тоа време на смена
А тренд е сега да те прашуваат за должина на косата и како да те направат пред да се закаже? Зашто фатив еден термин и преку глава ми е на секое седнување поскапо да наплаќаат. Предлог маалски фризерки кои вистина си работат добро и не се занесуваат со цените?
https://instagram.com/cozmetichko_beauty.studio.n?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Ќерка ми се шишаше во студиово погоре април месец имаше коса до под рамена и и зема 500 денари. Можеш да ги прашаш на инстаграм за цени
Здраво девојки, дали некоја била кај Bobcut experience, како сте задоволни и колку зема за шишање/фарбање/балајаж?
Како сте задоволни со фризерското студио (ако знаете кажете ми име, не ми текнува) што е карши зелен пазар, на главна доаѓа? За шишање, па и за шатирање ама не класично шатирање плаво туку 2-3 нијанси посветла од кафеава коса. Или препорака за фризер што знае убав степен да направи.