Не сум точно сигурна за жал, ептен се фини можеш да им се јавиш или пак да отидеш до таму се наоѓаат во Аеродром (во Скопје) кај блок во уличката. Ако не можеш да им се јавиш да им ја опишеш косата или пак пратиш слика и ќе ти кажат. Мене за фарбање само корен ми зимаат 1000ка, а сега пред некое време правев балајаж и ми земаа 5.000, но се зависи од должината и густината на косата. Скапички се малку нормално но вреди навистина бидејќи се префини, прекултурни и се што сум си побарала така ми направиле.
Овие што ги ставив погоре, luxuryhair designs. Јас правев балајаж ама знам дека и нијансираат профи се. Еве и слика за доказ.
Искуство со фризерски салон Лили во Аеродром? Сакам да се шишам и да правам нијансирање/шатирање на косата, но важно ми е убаво ќе преливаат боите, да не бидам како шатирана од 90тите.
Zdravo devojki, koj bi mi preporacale za osvetluvanje na kafena farbana kosa, imam crven pigment i nikako nishto ne mi se pogoduva...posledno ja farbav kaj Igor Govorko ama tolku katastrofalno me ishisha so ne e realno i crven koren pak )) bev kaj stance na konsultacija i toa otidov do tamu da ja videl kosata vo zivo, slika malku mu beshe za da na kraj mi pishe deka ne moze mojata kosa da ja sredi ))) nemam zborovi, mislish operacija na mozok pravat nashive frizeri
Здраво, предложете фризерски салон, не треба ништо посебно, рамно шишање, без закажување или закажување за брзо време? Било каде во Скопје
Jungle e vo novo lisiche sproti poliklinika reonika - eve link od nivniot fb profil https://www.facebook.com/junglekids2021?mibextid=ZbWKwL Mene ovie mi se malku daleku a mali zvezdi malku skapi, pa zatoa barav nekoja treta opcija ako ima Kaj niv beshe 300den za bebinja vo vremeto koga vo mali zvezdi beshe 350, sega vo mali zvezdi za moeto bebe od 1ipol godina ni zemaat po 400den shto mislam deka e preterano zoshto ni 2min bukvalno ne se zadrzhuvame tamu
Zdravo dali nekoj bil kaj Irena Blazevska frizerkata vo centar da se shisha?? Na Instagram ja sledam potpishana e Ibhairstylist. Ne mi se davaat 1000/1200 za shishanje, a duri i maalskava frizerka vekje poskape na 600...
Студио некое каде шишаат убаво густа коса? Неколку години се шишам во маалски, ама никој до сега не ме погодува како една девојка кај Дарон што работеше. Незнам сега дали уште работи, Ема се викаше мислам. Маалскиве класично шишаат, а она со некоја техника нагоре ја креваше косата и вертикално сецкаше по прамените (вака најубаво ми легнуваше доле косата). Сега скоро сменив друга маалска, пак сум некако како исецкана и доле не легнува убаво... За во Скопје барам, кола возам и можам било кај да одам.
Studio f во драчево ацо се вика дечкото 15 години се шишам кај него а имам премногу густа коса. Секогаш ми ја прави предобра, а ако сакам нешто и не одговара на мојата коса одма ми кажува дека не е за мојата коса тоа