дали некој знае како да направам термин во cool cut? пробав да звонам на домашниот број што е на google maps, им пишав на мејл и на веб сајтот и ништо. има шанси да најдам термин до 5.11? дали знаете дали прават фризури за свечености во недела? или да ми предложите нешто друго многу ми е битно да е блиску тука во тие згради наоколу оти сум со бебе, за стрижење боб и после за во неделата малку виткање во овој стил, ќе правиме крштевка фала!
Девојки, здраво! Дајте предлог за добар фризер во Скопје. Да знае да шиша степенесто, бидејќи имам густа и витнака(wavy) коса.(да знае како на сликата) Фала
Некој да ми препорача фризерско студио од кадешто е задоволен за третман за коса, за малку оштетена, да пробам да си ја вратам во правобитната форма.
Што се тие цени по 4-5000 на наш стандард? Па не вреди толку материјалот и најголем дел од времето само седиш и чекаш да ти фати бојата. Мајстори и механичари што разглабаат цели коли не зимаат толку.
Zdravo na site clenovi dosega nikogas ne sum se satirala vo frizerski salon i bi sakala da mi predlozite nekoj frizerski salon vo Bitola koj mozam da go narecam taka poeftin bi mi bilo milo ako spodelite mislenje
Suzi Sharm во пазарот мислам дека убаво работи, а не е прескапа. Побарај ја на инста sarm suzi е пишана
Девојки препорачајте некое студио во Ново Лисиче или Аеродром каде што прават убави брановидни локни по пристапна цена. Вака отприлика
Катастрофа се сега. Последно бев како глушец. Мајка ми кога си дојдов ми рече со кој памет дозволи да те шишаат вака И коа се видов се вратив назад. Ме шишаше ново девојче, жената кај која одев од 1ва година факултет немаше термин , Александра се вика викам ај ќе дадам шанса само кратење ми треба . Се вратив назад и му реков на девојчето види тука и тука те молам да ме поправиш. Леле оној Давор коа се попали , ме направи будала пред цел салон дека тоа така ми изгледа зошто не ја држам право главата , демек не дозволувал за неговите вработени некој нешто да каже, сите биле обучени за сите гарантирал он, буквално не ми даде збор да кажам уште ми вика ќути јас зборам Лом го напраив на крај , а онаа кај која шо одев со години со потсмев седната , можеше барем да речњ чекај дојди јас ќе превземам ама тоа е нели, Македонче , така да….. Не би ти препорачала . Повеќето девојчиња што беа ок кај нив , си отворија свои салони.
Леле бев, и исто се разочарав. Ај викам да пробам, имаа термин за брзо а не ми се чекаше месеци кај други и… една непрофесионалност, кај некоја Кате бев, намрштена, груба, сите внатре арогантни и напнати. Сакав малце врвовите да ги спастри она како теткица од кадрово ме напраи. Побарав корекција ама као демек полошо ќе било, викам ај ќе си се корегирам на друго место, веќе не стапнувам.
Е рачунај дека Кате им е меѓу првите , што да кажам јас со новото девојче Плус рамна се шишам, значи само обновување не барав ништо посебно Како не видов порано да ти одговорев