Девојки, сакам да ја пуштам косата и ми треба препорака за фризер или фризерка во Скопје што си ја знае работата и ќе знае да ми ја оформи, пошто косата ми е виткана. Имам претходно искуство со ова и ќе ми биде втор пат да ја пуштам долга косата, ама претходниот пат беше одамна и тој фризерски салон веќе не постои. Од моето досегашно искуство во последно време, фризериве кај нас некако не ги бива, кога ќе им кажам да ми ја оформат за пуштање секогаш ми ја кратат премногу. Те морало да се скрати, па морало да се изретчи, на крајот пак завршувам со кратка коса. Ајде, се надевам со ваша помош ќе најдам некој добар.
Каде да се шишам во Скопје? Сакам нешто стварно квалитетно. По можност да не е прескапо и да не треба закажување со денови уназад. Препораки? (машко шишање, напоменувам!)
Александра ме шиша 10+ години и никогаш не ме утнала, на степени и презадоволна сум не би ја менувала. Дека така изреагирала, ме разочара сега кога прочитав.
Абе сеир како ќе фаќа Мене ме погодувала дека ме шиша само рамно , другарка ми и мајка ми ги упропасти
Станче дефинитивно. Косата ми беше изгорена пепел, со третман или два ќе те управи. Слушај го што ќе ти каже и немаш мака.
Немаат социјални мрежи, баш ги прашав. 600 шишање, за фарбање не знам, на една жена и додека почекав и наплатија 900 за шишање и фарбање ама со нејзина фарба.